صف‌های طولانی در نزدیک سفارت ایران در کشورهای مختلف پیام روشنی از درخشش مردم‌سالاری دینی مخابره کرده و جهانیان بدون واسطه رسانه‌های جهت‌دار؛ حضور و مشارکت همه ایرانیان پای صندوق رأی را می‌بینند.

سرویس سیاست مشرق- رهبر انقلاب در چند سخنرانی آخرشان به لزوم برگزاری پرشور انتخابات تأکید ویژه داشته‌اند، ایشان حضور همه ایرانیان در انتخابات و تعیین حق سرنوشتشان را امری واجب قلمداد کرده و بر این اساس لازم است دولت به‌عنوان مجری برگزاری آن تمام تلاش خود را انجام دهد.

در داخل ایران وزارت کشور با توجه به شرایط کرونایی با انجام تمهیدات لازم و نیز افزایش تعداد حوزه‌های رأی‌گیری و صندوق‌ها سعی کرده است با ایجاد اطمینان خاطر برای مردم آن‌ها را برای شرکت در انتخابات ترغیب کند؛ در خارج از کشور وزارت امور خارجه متولی برگزاری انتخابات است و در طی سال‌های پس از انقلاب اسلامی این وزارت خانه با قرار دادن صندوق در سفارتخانه‌ها و مراکز کنسولی و نیز انجام ابتکار عمل‌های لازم شرایط را برای مشارکت هموطنان عزیز کشورمان در خارج از مرزها را فراهم آورده است، به عنوان مثال در انتخابات دوره قبل (سال ۹۶) وزارت امور خارجه در ۱۰۲ کشور زمینه حضور ایرانیان در انتخابات را فراهم شد.

حضور هم‌وطنان عزیزمان در خارج از کشور در پای صندوق‌های رأی پیام قابل‌توجه‌ای برای جهان دارد:

۱-آمدن ایرانیان در اقصی نقاط جهان پای صندوق رأی ویترین انتخابات کشور است؛ صف‌های طولانی در نزدیک سفارت ایران در کشورهای مختلف پیام روشنی از درخشش مردم‌سالاری دینی مخابره کرده و جهانیان بدون واسطه رسانه‌های جهت‌دار؛ حضور و مشارکت همه ایرانیان پای صندوق رأی را می‌بینند.

۲-حضور همه ایرانیان پای صندوق رأی نشانه‌ای از آن است که ایران متعلق به همه مردم ایران است و فارغ از سلایق سیاسی تعیین سرنوشت ایران اسلامی برای همه دوست داران انقلاب بااهمیت بوده و نشانه‌ای از وحدت ملی ایران در تمام جهان است. رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی از سخنرانی‌هایشان در سال ۹۴ از همه ایرانیان در سراسر جهان می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند، ایشان در آن سخنرانی قابل‌تأمل می‌فرمایند: «مهم‌ترین شرط یک رقابت سالم، شرکت همه واجدان شرایط رأی دادن و حتی آن‌کسانی است که نسبت به‌نظام مسئله‌دارند» [۱]این سخنان پدرانه و دلسوزانه نشان می‌دهد ایشان به اعمال‌نظر و عقیده همه مردم ایران در سراسر جهان اعتقاد ویژه دارند.

۳-حضور همه ایرانیان پای صندوق رأی کارزاری برای مشارکت حداکثری است، و رأی بیشتر و به طبع آن مشارکت بالاتر در انتخابات جشن ملی ایرانیان در جهان را شیرین‌تر می‌کند.

۴-برگزاری انتخابات در سطح بین‌المللی نمادی از اقتدار ملی از ایران اسلامی در جهان است، هر چه تعداد حوزه‌ها و صندوق‌های رأی در خارج از کشور بیشتر باشد، نشانه‌های تحکیم انقلاب اسلامی روشن‌تر می‌شود و بدخواهانی که روزشمار پایان انقلاب را از ۴۰ سال پیش روشن کرده‌اند؛ بیش از قبل ناامید خواهند شد.

انتخابات پرشور در خارج کشور تبلور این پیام است که دشمنانی چون ترامپ و جان بولتون و سران صهیونیست که می‌خواستند استخوان مردم ایران را بشکنند، از صحنه روزگار محوشده؛ اما پرچم انقلاب اسلامی ایران پابرجا باقی‌مانده است.

۵-نزدیک به کم‌تر از یک ماه قبل انتخابات کشور سوریه برگزار شد؛ آمدن سوری‌ها پای صندوق رأی در سراسر جهان و جشن شادی آن‌ها به‌صورت زنده در بسیاری از رسانه‌ها جهانی پخش شد؛ مردم سوریه از میانه خرابه‌های حلب و دمشق پای کشورشان ایستادند و نتیجه آن را دنیا تماشا کرد. برگزاری انتخابات پرشور و سراسری در ایران تکمیل پیروزی مقاومت مردمی منطقه خواهد بود.

 بر این اساس وظیفه وزارت امور خارجه کشورمان آن است که از تمامی نیرو، توان و امکانات خود برای به رخ کشیدن مردم‌سالاری دینی در برابر چشم دشمنان استفاده کند؛ متأسفانه برخی کشورهای مدعی دموکراسی مانند کانادا و آمریکا از هم‌اکنون سنگ‌اندازی در جهت عدم برگزاری انتخابات ایران در آن کشورها را آغاز کرده‌اند و لازم است وزیر خارجه به‌صورت مستقیم وارد عمل شده و تذکرات لازم را به نهادهای بین‌المللی و مقامات کانادایی بدهد.

همان‌قدر که وزارت خارجه با شور و شعف برگزاری انتخابات در حوزه‌های خارج از کشور را در انتخابات سال ۹۶ پیگیری می‌کرد، باید همان میزان انرژی و انگیزه در انتخابات پیش رونیز قابل‌مشاهده و لمس باشد؛ تا این‌گونه القاء نشود که سطح وزارت خارجه در حد یک حزب سیاسی پایین آمده و این نهاد حاکمیتی با بهانه نداشتن نامزد در انتخابات یا با بهانه نداشتن بودجه از زیر مسئولیت‌های اصلی و ملی خود شانه خالی کرده است. برگزاری انتخابات پر شور در خارج از کشور نماد وطن دوستی و هویت ملی و اسلامی ایرانیان است.

 

[۱] https://www.isna.ir/news/۹۴۱۰۳۰۱۸۳۳۲