کد خبر 1230484
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۸

محسن مهرعلیزاده در سومین مناظره انتخاباتی گفت: اقتصاد و معیشت ما دچار سیاست‌زدگی شده است.

به گزارش مشرق،محسن مهرعلیزاده انتخابات ریاست‌جمهوری عصر امروز (شنبه) در سومین مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری در سخنانی اظهار کرد: من فکر می‌کنم که با توجه به اینکه فرصت محدود است، یک اشاره‌ای به هفت موردی که سوال شد، کنم و بعد مسائلی که دغدغه اساسی مردم است را مطرح کنم.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: برنامه دولت زندگی، برنامه اقتصادمحور است که تنظیم شده و برنامه‌ای اقتصادی، اجتماعی است که هم به توسعه اقتصادی و هم به تأمین اجتماعی و معیشت مردم می‌پردازد و شامل مسائل کلان تولید و نیز مسائل سرمایه‌گذاری، از بین بردن موانع، افزایش GDP، کارگران، معلمان، جوانان و ایجاد صندوق درآمد پایدار، ایجاد صندوق بیمه تکمیلی رایگان، توسعه گردشگری، تنش‌زدایی در سطح دنیا و ورود به عرصه رقابت‌های جهانی، ۵ برابر کردن یارانه‌های نقدی و واکسیناسیون کرونا تا پایان سال، اجرای سه‌جانبه‌گرایی در تأمین اجتماعی، افزایش حقوق و دستمزد کارگران براساس نرخ تورم، واگذاری اختیارات هنر و اصناف هنر، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان است.

وی ادامه داد: برنامه‌ای که بنده در سایت خودم در روز اول مناظره قرار داده‌ام، مردم به آن توجه کنند و می‌خواهم مسائل دیگری که دغدغه‌های اصلی هستند را مطرح کنم، نبایستی به مسائلی که اینجا مطرح می‌شود، اکتفا کنیم.

دغدغه اصلی من از بین رفتن اعتماد مردم به مسئولان است

مهرعلیزاده اظهار داشت: بنده یکی از دغدغه‌های اصلی‌ام را مسئله از بین رفتن اعتماد مردم به مدیران و دولت می‌دانم. احساس می‌کنم که مردم عدم صداقت در رفتار، کردار و گفتار مدیران را می‌بینند و به مجموعه عملکردها بی‌اعتماد هستند.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه بی‌اعتمادی مردم به عملکردها باعث می‌شود مردم با مجموعه دولت و دستگاه‌های اجرایی همکاری نکنند، گفت: مصداق این بی اعتمادی همین صدا وسیماست. کاری شده که مرجعیت رسانه امروز از تهران به لندن انتقال پیدا کرده است.

وی افزود: امروز کمتر از ۱۰ درصد مردم اخبارشان را از رسانه ملی دریافت می‌کنند. فیلم تبلیغاتی بنده را سانسور کردند. برای اینکه در این فیلم تصویری از حضرت امام و رهبری و سخنانی از شهیدان طالقانی و بهشتی بود.

صداوسیما متأسفانه حتی نماینده اقلیتِ اقلیت هم نیست

مهرعلیزاده تصریح کرد: امروز صداوسیما متأسفانه حتی نماینده اقلیتِ اقلیت هم نیست. ریشه مشکلات عمدتاً امروز در سیاست زدگی است. این موضوع را باید مورد توجه قرار دهیم.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: بینش‌ها وروش ها و نیز نگاه‌ها باید تغییر کند. نگاه ارباب رعیتی باید از بین برود. بعضی‌ها می‌خواهند همه جا باشند و حتی می‌خواهند همه کاره باشند و یا حتی در همه جا دخالت کنند و آنجایی که باید باشند نیستند و آنجا که نباید باشند، هستند.

اقتصاد و معیشت ما دچار فضای سیاست زدگی سنگین است

وی تأکید کرد: امروز اقتصاد و معیشت ما نیز متأسفانه دچار این فضای سیاست زدگی سنگین است. بعضی‌ها هیچ التزامی به قانون و برنامه ندارند. این همه برنامه در این برنامه گفته شد و آقای همتی هم مسائل خوبی را مطرح کرد اما افسوس که هیچ التزامی به اجرای قانون نیست بلکه مشکل از عملکرد مدیران و ساختارهاست.

مهرعلیزاده با طرح این سوال که مردم از چه چیزی امروز ناراحت هستند؟ و چرا کوچک‌ترین مشکل اجتماعی در اسرع وقت به یک بحران تبدیل می‌شود؟ گفت: وقتی باران می بارد و سیل می‌آید به بحران تبدیل می‌شود و نارضایتی ایجاد می‌شود. با وقوع زلزله نیز، بحران ایجاد می‌شود. مسئله بنزین نیز بحران ایجاد می‌کند.

اشکنه خوردن و لنگ پوشیدن راه حل مشکلات نیست

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: اینها راه حل نیست. به نظر من مسائلی که مطرح می‌شود، راه حل‌هایی دارد که مردم این راه حل‌ها را می‌دانند. بعضی‌ها راه حل‌هایی ارائه می‌دهند که راه حل های مورد نظر و واقعی نیست. اشکنه خوردن و لنگ پوشیدن راه حل نیست. ما می‌توانیم بحران‌ها را پشت سر بگذاریم و حل کنیم.

وی با بیان اینکه ما می‌توانیم براساس برنامه‌هایی که بنده ارائه کرده‌ام، مشکلات را حل کنیم، گفت: حل این مشکلات به شرطی است که با هم باشیم. جوانان ما امروز در طرح‌های سنگین در سطح بین المللی در ناسا کار می‌کنند. اگر این جوان را ما امروز در کشور داشتیم و او را فراری می‌دادیم، آیا با چنین مشکلاتی روبرو بودیم.

مهرعلیزاده اظهار داشت: یکی دیگر از دغدغه‌ها، مسئله شفافیت و صادق بودن با مردم است. در کنار مسئله معیشت و اشتغال، امنیت شغلی، آزادی‌های اجتماعی، مردم شفافیت نیز می‌خواهند. مردم خواهان صداقت هستند. اگر شفافیت بود، این همه اختلاف و رانت خواری که موجب بی‌اعتمادی مردم به مدیران کشور شده را شاهد نبودیم.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: اگر پرونده‌هایی مثل آقای عیسی شریفی که به شهردار وقت وصل بود و الان چهار سال است که خاک می‌خورد و یا حتی رانت و اختلاس چند هزار میلیاردی بوده، هیچکس کاری به کسی در این زمینه ندارد.

وی ادامه داد: اگر پرونده بابک زنجانی مشخص می‌شد و یا اگر مسئله طبری‌ها ریزتر مشخص می‌شد، مردم اعتماد می‌کردند. مردم صداقت و روراستی می‌خواهند. مردم می‌پرسند که آیا واقعاً کرونا خطرناک است و باید در خانه‌ها بمانند و کسب و کارشان تعطیل شود؟

مهرعلیزاده با اشاره به سفر چند روز گذشته رئیسی به استان خوزستان، گفت: مردم می‌پرسند اگر کرونا خطرناک است، خوزستان با وضعیت قرمزی که چند ماه است شاهد آن هستیم و روزی بیش از صد نفر در این شهر فوت می‌کنند، آقای رئیسی در این استان شوآف و تبلیغات می‌کند و هزاران نفر را در آنجا گردهم می‌آورد.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: مردم می‌پرسند ما بالاخره به چه اعتماد کنیم، کرونا هست یا نیست. خطر هست یا نیست. بنده می‌ترسم به این ترتیب آقای رئیسی که می‌خواستند سید محرومان شوند اما این بار سید مرحومان شوند.

وی افزود: در استان فارس ۱۰ نفر از مدیران سیستم قضائی واکسن زده‌اند. مردم می‌پرسند آیا این واکسن زدن‌ها قانونی و شفاف بوده است.

برچسب‌ها