کد خبر 1261769
تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۸

به گفته محققان، از آنجائیکه آفت کش های مورداستفاده فعلی با بروز آسیب های نورولوژیکی در کودکان مرتبط هستند، باید ممنوع شوند.

به گزارش مشرق به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان بر جلوگیری از استفاده از آفت‌کشی موسوم به "کلرپیریفوس" بر روی مواد غذایی تاکید دارند.

بیشتر بخوانید:

ادویه ای که از ایران به هند صادر میشه!+ عکس و فیلم

به گفته محققان، «پایان دادن به استفاده از کلرپیریفوس بر مواد غذایی به اطمینان از حفظ سلامت کودکان، کارگران مزرعه و همه مردم در برابر پیامدهای بالقوه خطرناک این آفت کش کمک می‌کند.»

کلرپیریفوس از اواسط دهه ۱۹۶۰ و در بین پرکاربردترین آفت کش‌ها موجود است و معمولاً برای ذرت، سویا، سیب، کلم بروکلی، مارچوبه و سایر محصولات استفاده می‌شود.

مطالعات نشان داده اند که قرار گرفتن در معرض آفت کش با وزن کمتر هنگام تولد، کاهش ضریب هوشی و سایر مشکلات رشدی در کودکان ارتباط دارد.

منبع: مهر