به گزارش مشرق به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان بر جلوگیری از استفاده از آفتکشی موسوم به "کلرپیریفوس" بر روی مواد غذایی تاکید دارند.
بیشتر بخوانید:
ادویه ای که از ایران به هند صادر میشه!+ عکس و فیلم
به گفته محققان، «پایان دادن به استفاده از کلرپیریفوس بر مواد غذایی به اطمینان از حفظ سلامت کودکان، کارگران مزرعه و همه مردم در برابر پیامدهای بالقوه خطرناک این آفت کش کمک میکند.»
کلرپیریفوس از اواسط دهه ۱۹۶۰ و در بین پرکاربردترین آفت کشها موجود است و معمولاً برای ذرت، سویا، سیب، کلم بروکلی، مارچوبه و سایر محصولات استفاده میشود.
مطالعات نشان داده اند که قرار گرفتن در معرض آفت کش با وزن کمتر هنگام تولد، کاهش ضریب هوشی و سایر مشکلات رشدی در کودکان ارتباط دارد.