کد خبر 1280250
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۲

ویتامین C یا اسید آسکوربیک یکی از ویتامین‌های محلول در آب و حیاتی برای حفظ عملکرد و سلامتی بدن است.

به گزارش مشرق، از آن‌جا که اسکوربیک اسید قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود. ویتامین C در برخی غذاها مخصوصا میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، همچنین می‌توان از مکمل‌ها نیز برای دریافت آن استفاده کرد.

ویتامین ث قابل ذخیره در بدن نیست و همچنین بدن نیز قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به مقدار کافی (تقریبا ۹۰mg) از طریق رژیم غذایی مصرف شود.

چگونه به سطح طبیعی ویتامین C می‌رسیم؟

آسکوربیک اسید محلول در آب است و در بدن ساخته یا ذخیره نمی‌شود. طبق پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی (FDA) میزان ویتامین سی مورد نیاز روزانه تقریبا ۹۰mg است. بهترین منبع این ویتامین میوه‌ها و سبزیجات تازه و خام است. حرارت و پخت غذا در آب ممکن است موجب از بین رفتن برخی خواص ویتامین C شود. بسیاری از میوه‌های خوشمزه‌ی تابستانی دارای این ویتامین هستند.

موادغذایی که شامل ویتامین C است

آلبالو
هلو
شلیل
آلو
گیلاس
کیوی
توت فرنگی
فلفل سبز و قرمز شیرین
فلفل دلمه
مرکبات شامل: پرتقال، لیمو، نارنگی و نارنج
اسفناج
کلم بروکلی
سیب زمینی
گوجه فرنگی
آویشن
جعفری
خرمالو

منبع: بهداشت نیوز