کد خبر 1292403
تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹

هر عدد سیب متوسط، حاوی ۴ گرم فیبر و ۹۵ کالری است. این میوه خوشمزه منبع غنی ویتامین C و A‌ و مواد معدنی فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است.

به گزارش مشرق، فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریان‌ها جلوگیری می‌کند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگ‌ها می‌شود. هنوز مشخص نیست که بین فیبر و پلی فنول، کدامیک سهم بیشتری در کاهش احتمال بیماری‌های قلبی دارند.

برخی از خواص دیگر سیب

-از آلزایمر جلوگیری می‌کند.

-از بروز پارکینسون جلوگیری می‌کند.

-از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند و باعث سفیدشدن دندان می‌شود.- خواص ضد سرطانی دارد.- برای کلیه‌ها مفید است و از بروز دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند.

-جذب اکسیژن توسط ریه‌ها را افزایش می‌دهد.- باعث سلامت مغز می‌شود.

-باعث کاهش فشار خون می‌شود.- به کاهش وزن کمک می‌کند.

-باعث کاهش کلسترول می‌شود.

-احتمال سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

-از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری می‌کند.

-مانع یبوست می‌شود.

-سندرم روده تحریک پذیر را درمان می‌کند.

-احتمال بواسیر را کاهش می‌دهد.

-مواد سمی را از کبد خارج می‌کند.

-خوردن پنج سیب در هفته احتمال آسم را کاهش می‌دهد.

-میزان آب بدن را افزایش می‌دهد.

-باعث کاهش بیماری‌های پوستی می‌شود.

-از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.

-خاصیت سم‌زدایی دارد.

- از جذب سرب و جیوه توسط بدن جلوگیری می‌کند.

-به رفع تشنگی کمک می‌کند.

-باعث افزایش استقامت ورزشکاران می‌شود.- سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

-احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش می‌دهد.
 

 نتایج این مطالعه در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.

منبع: سیمرغ