به گزارش مشرق، فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریانها جلوگیری میکند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگها میشود. هنوز مشخص نیست که بین فیبر و پلی فنول، کدامیک سهم بیشتری در کاهش احتمال بیماریهای قلبی دارند.
برخی از خواص دیگر سیب
-از آلزایمر جلوگیری میکند.
-از بروز پارکینسون جلوگیری میکند.
-از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند و باعث سفیدشدن دندان میشود.- خواص ضد سرطانی دارد.- برای کلیهها مفید است و از بروز دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند.
-جذب اکسیژن توسط ریهها را افزایش میدهد.- باعث سلامت مغز میشود.
-باعث کاهش فشار خون میشود.- به کاهش وزن کمک میکند.
-باعث کاهش کلسترول میشود.
-احتمال سکته مغزی را کاهش میدهد.
-از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند.
-مانع یبوست میشود.
-سندرم روده تحریک پذیر را درمان میکند.
-احتمال بواسیر را کاهش میدهد.
-مواد سمی را از کبد خارج میکند.
-خوردن پنج سیب در هفته احتمال آسم را کاهش میدهد.
-میزان آب بدن را افزایش میدهد.
-باعث کاهش بیماریهای پوستی میشود.
-از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
-خاصیت سمزدایی دارد.
- از جذب سرب و جیوه توسط بدن جلوگیری میکند.
-به رفع تشنگی کمک میکند.
-باعث افزایش استقامت ورزشکاران میشود.- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
-احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش میدهد.
نتایج این مطالعه در نشریه American Journal of Clinical Nutrition منتشر شده است.
منبع: سیمرغ