مقامات اماراتی معمولا تلاش می‌کنند تا کمترین اخبار ممکن در خصوص جزئیات این حوادث در فضای عمومی منتشر شود تا مانع از ایجاد جو ناامنی و ترس از سرمایه گذاری خارجی در این کشور شوند.

سرویس جهان مشرق _ شب گذشته منابع محلی از شنیده شدن صدای انفجار و فعالیت شدید پدافند هوایی بر فراز آسمان شهر ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی خبر دادند.

صبح امروز، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در کنفرانس خبری خود جزئیات حملات یگان موشکی و پهپادی ارتش یمن در عملیات موسوم به "طوفان یمن ۳" را بیان کرد:

سرتیپ یحیی سریع در خصوص این عملیات که شب گذشته ۱۰ بهمن ماه علیه امارات متحده عربی انجام گرفت، گفت: نیروهای مسلح یمن با استعانت از خداوند متعال، عملیات نظامی طوفان یمن ۳ را در عمق کشور کوچک دشمن امارات اجرا کرد که جزئیات آن به شرح زیر است:

_ حمله به اهداف مهم در ابوظبی با تعدادی موشک بالستیک ذوالفقار.
_ حمله به اهداف حساس در امارت دبی با تعدادی پهپاد صماد ۳.

این عملیات به یاری خداوند با موفقیت به اهداف خود رسید. تا زمانی که ابزار دشمن اسرائیلی در ابوظبی و دبی به حملات علیه مردم و کشور ما ادامه می‌دهد، کشوری ناامن خواهد ماند.

بر این اساس، به شهروندان و شرکت‌ها هشدار می‌دهیم که از اماکن و تأسیسات حیاتی دوری کنند. زیرا این اهداف در آینده در معرض حملات قرار دارند. نیروهای مسلح وقتی می‌بینند مردم بزرگ یمن از محاصره رنج می‌برند و جنایات متجاوزان علیه آنها افزایش می‌یابد، بیکار نمی‌نشینند.

به یاری خداوند متعال، دفاع مشروع از یمن عزیز تا پایان جنگ و رفع محاصره ادامه خواهد داشت و خداوند بر آنچه می‌گوییم گواه است.

این عملیات سومین دور از عملیات‌های طوفان یمن است که در روزهای اخیر علیه امارات انجام می‌شود. انصارالله در دو عملیات گذشته در تاریخ ۲۷ دی ماه و ۴ بهمن ماه سال جاری، مواضع ائتلاف سعودی در شهرهای ابوظبی، دبی و شهرهای جنوبی عربستان سعودی را هدف حمله قرار داد که منجر به ایجاد ناامنی اقتصادی و سیاسی گسترده در این مناطق شده است.

همزمانی عملیات ارتش یمن با ورود رئیس رژیم صهیونیستی به ابوظبی

اگرچه حملات موشکی ارتش یمن به خاک امارات در پاسخ به تجاوزات و دخالت غیرقانونی این کشور در میدان نبرد یمن صورت می‌گیرد، اما همزمانی حملات وسیع شب گذشته با ورود ییتصخاک هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی و همسرش به ابوظبی و دیدار با محمد بن زاید حاکم این شهر نکته جالب توجهی خواهد بود.

این عملیات می‌تواند حامل پیام مهمی نیز برای اشغالگران قدس باشد که در ماه‌های اخیر شواهد و گزارشاتی از همدستی و همکاری اطلاعاتی و سخت افزاری آنها با ائتلاف متجاوز سعودی در حملات علیه مردم یمن منتشر شده است؛ گزارشاتی که با واکنش تهدیدآمیز رهبران انصارالله نیز همراه شد و آنها صراحتا بیان کردند که اگر مدارک قطعی از دخالت رژیم صهیونیستی در جنگ یمن به دست آورند لحظه‌ای در هدف قرار دادن خاک مناطق اشغالی فلسطین تردید نخواهند کرد.

سانسور و مخفی کاری شدید شیخ نشینان اماراتی در خصوص حمله موشکی جدید

اگرچه صبح امروز حساب کاربری وابسته به وزارت دفاع امارات از رهگیری یک تیر موشک بالستیک بر فراز آسمان ابوظبی سخن گفت، اما بر خلاف حملات شب ۴ بهمن، مطلقا هیچ گونه فیلم یا تصاویری از شلیک موشک‌های پدافندی و یا اصابت و انفجار در محیط شهری ابوظبی و دبی منتشر نشده است که موجب تعجب کارشناسان نیز شده است.

در حمله چند شب قبل یگان موشکی انصارالله به شهر ابوظبی چندین فیلم از زوایای مختلف توسط شهروندان اماراتی در فضای مجازی منتشر شد که به گزارش وبسایت wionews بلافاصله پلیس ابوظبی اقدام به احضار یا دستگیری افرادی کرده است که دست به انتشار این تصاویر در فضای مجازی زده‌اند.

علت این امر را میتوان در بحث القای ناامنی در کشور امارات به عنوان یک مرکز تجارت و سرمایه گذاری خارجی دید؛ شیخ نشینان اماراتی به خوبی می‌دانند که اگر کشورشان امروز دارای رفاه و قدرت اقتصادی بالا به نسبت مساحت و منابع محدود است، آن را مدیون سرمایه گذاران خارجی می‌دانند که دبی و ابوظبی را منطقه‌ای امن برای سرمایه گذاری به حساب می‌آورند؛ کوچکترین خدشه در این خصوص و ایجاد جو ناامنی در این کشور می‌تواند به فرار شرکت‌های خارجی و میلیاردها دلار سرمایه از این کشور منجر شود که کمر اقتصاد آنها را به خصوص در شیخ نشین دبی که میادین نفتی چندانی را نیز بر خلاف ابوظبی در اختیار ندارد خواهد شکست.

سابقه طولانی و درخشان ابوظبی در سرپوش گذاری بر تلفات!

موضوع پنهانکاری در بحث حملات موشکی ارتش یمن به ابوظبی مسئله تازه‌ای نبوده و از زمان آغاز ماجراجویی‌های منطقه‌ای این کشور بخش جدایی ناپذیر سیاست رسانه‌ای انها بوده است.

در سالهای ابتدایی جنگ یمن، نیروهای ارتش امارات در برخی از جبهات میدان نبرد حضور مستقیم داشتند اما بر خلاف ارتش سعودی یا مزدوران سعودی که تصاویر و اسامی نیروهای کشته شده آنها به کرات در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شد، سخت گیری شدید ابوظبی مانع از انتشار لیست تلفات واقعی آنها در جنگ یمن می‌شد. تنها حوادث بزرگی نظیر حمله موشکی مشهور به پادگان الصافر در شرق استان مارب که منجر به کشته شدن بیش از ۱۰۰ نیروی ائتلاف سعودی از جمله ۴۵ سرباز اماراتی شد با توجه به اینکه دیگر امکان انکار و مخفی کردن جزئیات آن وجود نداشت در رسانه‌های اماراتی بازتاب داشت.

در سالهای اوج جنگ لیبی و بازه زمانی ۲۰۱۹-۲۰۲۰ نیز ارتش امارات که در حمایت از نیروهای ژنرال خلیفه حفتر در میدان نبرد حضور داشتند به ندرت اسامی کشته شدگان ارتش این کشور منتشر می‌شد.

هنگامی که در نبردهای ماه می ۲۰۲۰ میلادی، نیروی هوایی ترکیه با استفاده از پهپادهای رزمی Bayraktar TB۲ دست به سرکوب گسترده سامانه‌های پدافندی Pantsir ارتش امارات زد، بسیاری از کارشناسان در جست و جوی اسامی تلفات کاربران این سامانه‌های پدافندی بودند اما به هیچ نتیجه‌ای نرسیدند!

سامانه پدافندی پانتسیر اماراتی در خاک لیبی

علت این موضوع این بود که سازمان‌های امنیتی امارات مخفیانه اقدام به انتقال اجساد ۹ نفر از خدمه پدافندی کشته شده در لیبی به خاک امارات کرده و ضمن صدور دستورالعمل امنیتی ویژه برای خانواده قربانیان، این اجساد را مخفیانه و به دور از انظار عمومی دفن کرده و به خانواده‌های آنها نیز اعلام می‌کنند که فرزندانشان حین عملیات غیر رزمی و بر اثر سوانح جاده‌ای کشته شده‌اند.

سامانه پانتسیر نابود شده در خاک لیبی

به طور کلی، دولتمردان اماراتی در خصوص حملات مستقیم به خاک این کشور و یا تلفات سربازان ارتش در میدان نبرد بسیار حساس و محتاط بوده و شدیدا تلاش می‌کنند تا کمترین اخبار ممکن در خصوص جزئیات این حوادث در فضای عمومی منتشر شود تا مانع از ایجاد جو ناامنی و ترس از سرمایه گذاری خارجی در این کشور شوند.

برچسب‌ها