کد خبر 1359077
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۶

طبق داده‌های منتشره توسط کمپین "مردم فقیر", نرخ مرگ و میر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در شهرهای فقیرنشین آمریکایی دو برابر بیشتر از شهرهای ثروتمندنشین بوده است.

به گزارش مشرق، بر اساس یک مطالعه جدید آمریکایی‌هایی که در طول همه‌گیری در شهرستان‌های فقیرتر در ایالات متحده زندگی می‌کردند، تقریباً دو برابر بیشتر از افرادی که در شهرستان‌های ثروتمند زندگی می‌کردند، بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند.

"رویترز" در این باره نوشت, این مطالعه که روز دوشنبه توسط کمپین "مردم فقیر" (poor people) منتشر شد، نشان داد که ۳۰۰ شهرستان ایالات متحده با بالاترین نرخ مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ دارای میانگین نرخ فقر ۴۵ درصدی هستند. در همین حال، طبق این مطالعه، متوسط ​​درآمد خانوار برای آن شهرستان‌ها نیز به طور متوسط ​​۲۳۰۰۰ دلار کمتر از شهرستان‌هایی بود که نرخ مرگ و میر کمتری داشتند.

بیشتر بخوانید:

شیوع بیشتر مشکلات قلبی پس از ابتلا به کرونا

ایالات متحده بیشترین تلفات سرانه کووید۱۹ را نسبت به هر کشور بزرگ و پردرآمد دیگری ثبت کرده است و گزارش کمپین "مردم فقیر" نشان می‌دهد که شهرستان‌های فقیرتر به طور نامتناسبی تحت تأثیر قرار گرفته‌اند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) در آمریکا گزارش داده که تاکنون بیش از یک میلیون و ۸ هزار نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

این مطالعه که به داده‌های مرگ و میر بیش از ۳۲۰۰ شهرستان ایالات متحده پرداخته است، نشان می‌دهد از ۲۰ شهرستان دارای بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از کووید۱۹ در مناطقی از "جورجیا"، "تگزاس" و "ویرجینیا" قرار دارند که جمعیت کمی دارند.

زمانی که کشور آمریکا در سال گذشته با افزایش سویه دلتا مواجه بود، اختلاف در میزان مرگ و میر بین شهرستان‌های فقیرتر و ثروتمندتر حتی بیشتر بود. این مطالعه نشان داد افرادی که در شهرستان‌هایی با کمترین درآمد زندگی می‌کردند، پنج برابر بیشتر از افرادی که در شهرستان‌هایی با بالاترین درآمد زندگی می‌کردند، جان خود را از دست دادند.

موج سویه اومیکرون همچنین باعث نابرابری بالاتری در میزان مرگ و میر بین شهرستان‌های فقیرتر و ثروتمندتر شد، اگرچه به شدت نوع دلتا نبود. در این گزارش آمده است که نرخ مرگ و میر اومیکرون در شهرستان‌هایی که درآمد متوسط ​​کمتری داشتند تقریباً سه برابر بیشتر بود.

کمپین "مردم فقیر" برای مبارزه با نابرابری درآمد در ایالات متحده کار می‌کند و همچنین به دنبال این است که به بی‌عدالتی‌های درهم‌تنیده نژادپرستی سیستمیک، فقر، ویرانی‌های زیست محیطی و روایت اخلاقی تحریف شده ملی‌گرایی مذهبی پایان داده شود.

منبع: تسنیم