به گزارش مشرق، تحولات اخیر در ایران اگرچه موضوعی کاملا داخلی بود، اما فرصتی برای ایران ستیزان و دشمنان ملت ایران ایجاد کرد تا در قالب اقدامات انفرادی یا جمعی، دشمنی خود را با ملت ایران با ادعای نگرانی از آن چه «تضییع حقوق مردم ایران» خواندند، تشدید کنند.
این در حالی است که این افراد، گروهها، سازمانها، رسانهها و کشورها تاکنون با سکوت خود در برابر جنایتهای حقوق بشری علیه مردم ایران و حتی حمایت و تشویق و البته همکاری فعالانه با کشورهای متخاصم برای اعمال تحریمهای یکجانبه، عاملان چنین جنایاتی را همراهی کردند.
در تازه ترین مورد از چنین اقدامهایی تیمی از خبرنگاران شبکه سعودی اینترنشنال در نشست کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا حاضر شدند تا به ادعای خود از حقوق مردم ایران دفاع کنند!
«ثابت» در این نشست در حالی ادعاهای ضد ایرانی خود را مطرح کرد که شبکه محل اشتغالش از پادشاهی عربستان تامین بودجه میشود و در برابر جنایتهای حقوق بشری این کشور علیه مردم خود و کشورهای دیگر به ویژه جنایتهای جنگی ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان علیه یمن موضع سکوت را در پیش گرفته است.
کارمندهای اینترنشنال که خبر حضور خود در نشست کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا را به گستردگی در رسانهها منتشر و تلاش کردند خود را به عنوان نمایندگان مردم ایران معرفی کنند، در سالهای اخیر به وضوح فعالیتهای ایران ستیزانه خود را آشکار و تشدید کرده اند.
معرفی اعضای اصلی تیم اینترنشنال در نشست کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا
«سیما ثابت» که اخیرا فعالیتهای ضد ایرانی خود را در توییتر تشدید کرده، رفته رفته زیر چتر حمایتی ایران ستیزان توانست به یکی از لیدرهای اصلی اغتشاشها در ایران تبدیل شود.
او پیشتر در رادیو «بی بی سی» استخدام شد و پس از ۱۲ سال کار در این بنگاه خبر پراکنی به اینترنشنال پیوست.
در زمینه کاری نیز، برنامههای مهمان محور این مجری همواره با انتقاد جدی از تلاش او برای به حاشیه بردن مهمانها و انحراف مباحث از جریان اصلی مواجه بوده است.
موضوع «مهسا امینی» برای «ثابت» فرصت خیلی خوبی بود تا بتواند با تشدید فعالیتهای خود در فضای مجازی به ویژه در توییتر و مصاحبه با معاندان، هم نام خود را مطرح کرده و هم در مسیر ایران ستیزی و نقض حقوق مردم ایران گام بردارد.
او حتی در میانه اغتشاشها در ایران اقدام به انتشار بیانیه دروغینی کرد که بعدا ناچار به تکذیب آن شد.
پارلمان اروپا؛ نهاد اروپایی ناقض حقوق بشر
تیم شبکه سعودی اینترنشنال در حالی در کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا حضور یافت تا از به اصطلاح حقوق مردم ایران دفاع کند که اتحادیه اروپا اخیرا فهرست جدیدی از تحریمها علیه ایران را به بهانه نقض حقوق بشر اعمال کرد.
اتحادیه اروپا در سالهای اخیر نیز ضمن اعمال تحریمهای مختلف علیه ایران و همراهی با تحریمهای آمریکا سبب بروز رنجهای متعددی برای مردم ایران به ویژه بیماران دارای شرایط خاص شده است.
در عین حال، نکته قابل توجه این است که چرا کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا باید یک مجری تلویزیونی خارج نشین و شاغل در یک شبکه صراحتا ایران ستیز را نماینده مردمی بداند که سالهاست از تحریمهای اتحادیه اروپا رنج میبرند، بداند.
در واقع، پارلمان اروپا براساس چه رویه و قانونی به مجری شبکه سعودی تریبون میدهد تا به زعم خود از حقوق ایرانیان دفاع کند!
اما پرسش مهم در رابطه با حضور تیم کارمندان اینترنشنال در پارلمان اروپا این است که چرا به اصطلاح حق خواهی مردم ایران باید در نهادی انجام شود که با تحریمهای پی در پی خود ضمن اقدام علیه مردم ایران، سبب رنجهای بی شمار آنان شده است.
آن چه مشخص است این که پارلمان اروپا پس از اتخاذ مواضع دوگانه در قبال مردم ایران اندک اعتبار خود را به دلیل دعوت از چنین افراد معلوم الحالی از دست داده است.
واکنشها به حضور تیم ایران اینترنشنال در پارلمان اروپا
حضور کارمندان شبکه سعودی اینترنشنال در کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا با انتقادهای جدی به ویژه در فضای توییتر منتشر شد.
شماری از کاربران از تیم اینترنشنال با عنوان «جمع وطن فروشان» و «مزدوران» یاد کرده و حضور آنان در کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا را مورد انتقاد قرار دادند.
کاربران توییتر همچنین با اشاره به تامین بودجه اینترنشنال توسط عربستان، تاکید کردند که پارلمان اروپا چرا باید پذیرای نمایندههای رژیم ناقض حقوق بشری عربستان در به اصطلاح دفاع از حقوق ایرانیان باشند؟
«تجزیه طلبی» از دیگر انتقادهایی بود که کاربران توییتر به این افراد داشتند و تصریح کردند که تیم اینترنشنال در سالهای اخیر پروژه تجزیه طلبی را با جدیت در سطوح مختلف دنبال میکند.
اما آن چه در فضای توییتر در رابطه با حضور تیم اینترنشنال در کمیته حقوق بشر پارلمان اروپا جالب توجه بود، توییتهایی بودند که حامیان دارودسته خارج نشین مطرح کردند.
آنها در واکنش به موضوع مذکور، به نکات جالبی اشاره کردند؛ یکی از این نکات، اشاره به تاریخ تلاشهای تجزیه گرانه اروپا در قبال ایران بود که تاکید داشت اقدام اخیر نیز در همین راستا صورت گرفته است.
یک کاربر نیز هدف پارلمان اروپا از دعوت از چنین افرادی را توطئه خواند و نوشت که افراد دعوت شده ایرانی نیستند بلکه ملیت سعودی دارند.