به گزارش مشرق، خواهر رئیس کره شمالی روز سه شنبه پس از برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل و محکوم کردن آخرین آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای پیونگ یانگ، آمریکا را یک «سگ ترسیده در حال پارس کردن» لقب داد.
به گزارش منابع خبری، پس از نشست شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا و ۱۳ کشور دیگر بیانیه مشترکی ارائه کردند، خواستار اقدام تنبیهی از سوی شورای امنیت شدند و از پیونگ یانگ خواستند برنامههای تسلیحاتی غیرقانونی خود کنار بگذارد.
پس از این نشست، کیم یو جونگ، خواهر رئیس کره شمالی این اقدام را «نفرت انگیز» و بهانهای برای حمله ناعادلانه به کشورش خواند. کیم یو جونگ گفت، مورد مضحک است این است که پس از پایان نشست علنی شورای امنیت، آمریکا نتوانست ناراحتی خود را پنهان کند. ایالات متحده با گروهی متجاوز از جمله انگلیس، فرانسه، استرالیا، ژاپن و کره جنوبی با صدور یک بیانیه مشترک عقده گشایی کرد.
او افزود: «من ایالات متحده را با سگی ترسیدهای که پارس میکند، مقایسه میکنم».
کیم همچنین برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل را ناعادلانه و آنرا محکوم کرد و گفت که انتقاد شورای امنیت از پرتاب موشکهای کره شمالی در حالیکه چشم بر ارتش خطرناک آمریکا و کره جنوبی میبندد، «معیارهای دوگانه» است.
وی گفت: «به هرکسی که با ما بر سر استفاده از حق خود در حفاظت از امنیت کشور بجنگد به شیوهای فوقالعاده سخت پاسخ خواهیم داد».
به دنبال شیلک موشک بالستیک کره شمالی، وزیر دفاع ژاپن اظهار داشت که برد موشک کره شمالی بیش از ۱۰۰۰۰ کیلومتر بوده است. وزیر دفاع ژاپن نوع این موشک را قاره پیما خواند که بردی بیش از۱۰ هزار کیلومتر داشته است. این موشک ۶۹ دقیقه پرواز کرد.
وزیر دفاع ژاپن گفت که موشک قاره پیمای کره شمالی توانایی پرواز ۱۵۰۰۰ کیلومتر و برد کافی برای رسیدن به آمریکا را داشت.
خبرگزاری کیودوی ژاپن نیز گزارش داد که این موشک حدود ۲۰۰کیلومتری غرب جزیره «اوشیما» در هوکایدو فرود آمد. ژاپن اعلام کرده که این موشک در مسیر بالا پرواز میکرده است.
کیم جونگ اون» رئیس کره شمالی نیز به آمریکا هشدار داده که هرگونه تهدید نظامی را با واکنش قاطع اتمی پاسخ میدهند.
رسانه دولتی کره شمالی روز شنبه گزارش داد که کیم این اظهارات را حین نظارت بر شلیک موشک بالستیک قارهپیمای «هواسونگ-۱۷» به همراه دختر ۹ سالهاش، مطرح کرده است. موشک مذکور که از فرودگاه بینالمللی پیونگیانگ شلیک شد، ۹۹۹.۲ کیلومتر مسافت را در آسمان به ارتفاع ۶ هزار کیلومتری طی کرد.