کد خبر 1564314
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۳:۵۰

به گزارش مشرق، کانال شبکه عماریون در ایتا نوشت:

چرا مخالفت با انتخابات مخالفت با اسلام است؟

اعتبار و اقتدار نظام های مردم سالار عمدتا بر انتخابات و آرای مردم استوار است به طوری که هر چه یک نظامی از پشتوانه بالاتری از آرای مردم برخوردار باشد ازاقتدار بیشتری برخوردار است. ایران اسلامی نیز از زمره کشورهایی است که با آرای مردم اداره می شود و همواره در انتخابات های مختلف از مشارکت مردمی بالایی برخوردار بوده است و همین پشتوانه مردمی بوده است که از آغاز انقلاب اسلامی تا کنون کشور را از خطر تجزیه و اشغال نظامی و از بحران های مختلف حفظ کرده است. از دلایل این ادعا این است که هرگاه در کشور فتنه یا آشوبی صورت گرفته دشمن بلافاصله به این ملت و کشور طمع کرده است. شاهد آن طمع دشمن در فتنه های 88 و 98 و 401می باشد.

امروز در منطقه شاهد تحولات مهمی هستیم و ایران در محور این تحولات قرار دارد؛ اسراییل به شدت تضعیف شده و امریکا در حال افول است بیداری اسلامی در منطقه به اوج خود رسیده است جبهه مقاومت بسیار قوی شده و با اقتدار در برابر دخالت های بیگانگان ایستاده است. و هیچ اقدام راهبردی بدون موافقت ایران در منطقه امکان به سرانجام رسیده ندارد. دشمن زخمی و شکست خورده در چنین شرائطی به دنبال نوعی پاتک و عملیات جبرانی است ولی همبستگی ملی و وحدت و هماهنگی ملت و دولت و آحاد جامعه به او هرگز جرات اقدام نمی دهد ولی آن چه دشمن شکست خورده را امیدوار خواهد ساخت شکاف میان ملت و دولت و نظام است؛ چنان چه خروجی صندوق های رای مشارکت حداکثری نباشد دشمن برای ضربه زدن به این نظام و کشور امیدوار می شود. تنها راه برای نومید سازی دشمن حضور حداکثری پای صندوق های رای و نشان دادن وحدت و همدلی دولت و ملت است.

بی تردید چنان چه این مشارکت بالا صورت نپذیرد دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی که ام القرای اسلام و پشتیبان اصلی جبهه مقاومت و ملت های بپاخاسته است نیروهای خودش را تجهیز ساخته با فراخواندن شیاطین بیرونی و درونی به ایجاد آشوب و هرج و مرج کشاندن کشور بر می آید و با ضربه خوردن نظام اسلامی ایران ، اسلام به معنای واقعی کلمه آسیب خواهد خورد و به این سادگی ها دیگر نمی توان قد برافرازد. و این است که مقام معظم رهبری در جمله ای حکیمانه از مردم خواستند در انتخابات حضوری چشمگیر داشته باشند و مخالفت با انتخابات را مخالفت با جمهوری اسلامی و اسلام دانستند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.