سرویس سیاست مشرق- سروش لشگری ملقب به سروش هیچکس، بار دیگر با انتشار یک موزیک جدید خبرساز شده است، این دومین بار در سال جاری است که رپر منافقین، در موسیقی خود همراه با فحاشی، اعمال و رفتارهای تروریستی را ترویج میکند. البته لشگری بیش از عرصه موسیقی، در شبکههای اجتماعی فعال است.
او همزمان با آغاز اغتشاشات سال ۱۴۰۱، پروژه لیدری اغتشاشات را به دست گرفت و در توئیتر، جنگ پارتیزانی و استفاده از اسلحه سرد و گرم را آموزش داد.
هیچکس پیش از اینکه لیدر اغتشاشات باشد، خواننده زیرزمینی بود که در سال ۱۳۸۷ بهاتهام «ترویج و انتشار موسیقی بدون مجوز» از سوی دادگاه احضار شد و بعدها با قرار وثیقهٔ ۵ میلیون تومانی آزاد شد. او در کارنامه هنری خود سابقه فعالیت تبلیغاتی انتخاباتی هم دارد. و در دورههای مختلف از اصلاحطلبان و حسن روحانی حمایت کرده است.
تبلیغات انتخاباتی سروش هیچکس برای حسن روحانی
هیچکس اوایل دهه ۹۰ به انگلیس مهاجرت کرد و به خوانندگی در حوزه رپ فارسی ادامه داد. او بعدها با جمع دیگری از خوانندگان رپ ساکن خارج از کشور، گروه موسیقی «ملتفت» را تشکیل داد.
البته دیری نپایید تا اعضای این گروه با یکدیگر به اختلاف افتاده، هیچکس از گروه ملتفت جدا شد. جدایی او از این گروه سالها بعد برای هیچکس سنگین تمام شده و سبب شد تا همکار و دوست قدیمی او، پرده از همکاریهای هیچکس با منافقین بردارد.
پروژه تفرقهافکنی بین مردم در موزیک جدید هیچکس
اغتشاشات ۹۸، نقطه آغاز فعالیت سیاسی لشگری بود و از آن زمان به بعد علیه ایران خواند، فعالیت توئیتری هیچکس پس از اغتشاشات ۱۴۰۱ به اوج رسید. طوری که در سال ۱۴۰۱ اکانت توئیتری او با کمک سایبریها در جمع ۵۰ اکانت نخست توئیتر قرار گرفته است.
هیچکس در بازه زمانی یکساله از ابتدا تا پایان سال ۱۴۰۱، یک هزا رو ۲۴۳ توئیت منتشر کرده بود که ۹۱ توئیت مربوط به پیش از حوادث مهسا امینی و یک هزار و ۱۵۲ توئیت به بعد از این آشوبها مرتبط است که آشکارا اوجگیری فعالیت این اکانت را نشان میدهد.
او در این بازه زمانی، استفاده از سلاح گرم و سرد را آموزش داد. استفاده از زبان خیابانی و به اصطلاح کوچهبازاری و خودمانی در شعرها، از ویژگیهای موسیقی هیچکس از آن ابتدا بود که پس از اغتشاشات این ادبیات را برای ترغیب به خرابکاری استفاده کرد.
هیچکس حتی پروژه صهیونیستی «هزار خنجر» را نیز تبلیغ کرده است! نخست وزیر اسرائیل در ۲۸ آگوست ۲۰۲۱ از استراتژی جدید این کشور بر علیه ایران تحت عنوان «مرگ با هزار ضربه چاقو» رونمایی کرد. بر اساس این استراتژی جدید " بحران ها و تنش های کوچک اما گسترده اقتصادی، سیاسی و حقوقی جای مقابله و مواجهه مستقیم با دشمن را میگرفت.
پس از شکست اغتشاشات، فرصتی پیش آمد تا همکاران سابق هیچکس علیه او افشاگری کنند. اشکان فدایی که در گروه ملتفت با سروش هیچکس همکاری میکرد، پرده از دلایل خروج هیچکس از گروه ملتفت برداشته و نوشت که هیچکس از طریق همسرش به گروهک تروریستی منافقین مرتبط شده است.
هیچکس سوم مهر سال جاری و همزمان با سالگرد اغتشاشات، ترک «ما ادامه داریم» را با هدف تنفس مصنوعی به اغتشاشات منتشر کرده بود که البته دستاورد قابل توجهی برای براندازان نداشت.
هیچکس در بین دیگر خوانندگان رپ نیز محبوب نیست. پس از توئیتهای درباره آموزش جنگ پارتیزانی در ایران، سیدسهراب مصطفوی کاشانی، ملقب به سهراب ام جی، پاس او را داد و نوشت: «اره برین مسلح بشین بعد اگه کشته شدین که براتون هشتگ میزنیم، اگرم افتادین زندان براتون طوفان توییتری راه میندازیم تا آزاد شین(همون طور که توماج رو آزاد کردیم) مام این ور دنیا پول تپل میزنیم به جیب میشینیم پای اخبار تا شما راهو باز کنین، به خدا هی میخوام چیزی نگم اینا نمیزارن...»
هیچکس که از سوی بسیاری از علاقهمندان به رپ فارسی ترد شده و موسیقیهای او را بیکیفیت میدانند، اکنون با تِرک های جدید بار دیگر اغتشاشگران را به حرکات تروریستی دعوت میکند!