کد خبر 1624132
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰

پخت غذای نذری "گوشت بابا" در منطقه لتحر کاشان قدمتی ۱۰۰ ساله دارد که همه ساله در روز تاسوعای حسینی پخته می‌شود و پس از اقامه عزا و عزاداری محبان حسینی به عزاداران تقدیم می‌شود.

به گزارش مشرق، پخت غذای نذری "گوشت بابا" در منطقه لتحر کاشان قدمتی ۱۰۰ ساله دارد که همه ساله در روز تاسوعای حسینی پخته می‌شود و پس از اقامه عزا و عزاداری محبان حسینی به عزاداران تقدیم می‌شود.

خاندان خدادوست (رسپینا) میراث‌دار نماد عزاداری جریته یا همان جریده در لتحر از نواحی شهر کاشان هستند و همواره بابای جریته از نسل این خانواده است، به گوشت لوبیا در این منطقه «گوشت بابا» می‌گویند.

منبع: تسنیم