«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

پخت غذای نذری "گوشت بابا" در منطقه لتحر کاشان قدمتی ۱۰۰ ساله دارد که همه ساله در روز تاسوعای حسینی پخته می‌شود و پس از اقامه عزا و عزاداری محبان حسینی به عزاداران تقدیم می‌شود.

به گزارش مشرق، پخت غذای نذری "گوشت بابا" در منطقه لتحر کاشان قدمتی ۱۰۰ ساله دارد که همه ساله در روز تاسوعای حسینی پخته می‌شود و پس از اقامه عزا و عزاداری محبان حسینی به عزاداران تقدیم می‌شود.

خاندان خدادوست (رسپینا) میراث‌دار نماد عزاداری جریته یا همان جریده در لتحر از نواحی شهر کاشان هستند و همواره بابای جریته از نسل این خانواده است، به گوشت لوبیا در این منطقه «گوشت بابا» می‌گویند.

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

«گوشت بابا»؛ آئینی به قدمت ۱۰۰ سال در کاشان+ تصویر

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس