در میان تصاویر تجهیزات ملحق شده به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه یک مورد به شکل خاص خودنمایی می‌کند.

سرویس دفاع و امنیت مشرق _ صبح امروز با حضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مراسم الحاق ۲۶۵۴ سامانه موشکی، پهپاد و دیگر ادوات نظامی به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه در بندرعباس برگزار شد.


هنوز جزئیات رسمی از جزئیات فنی این تجهیزات و قابلیت‌های آنها بیان نشده است اما اعلام شد که این موشک‌ها قابلیت‌های جدیدی از جمله سر جنگی شدیدالانفجار و غیرقابل رهگیری بودن برخی از آنها نظیر موشک‌ کروز جدیدی که اصابت هر یک از آنها موجب آسیب شدید و غرق شدن ناوشکن‌های دشمن می‌شود را دارا هستند.

مراسم الحاق شامل رونمایی از انواع سامانه‌های موشکی دوربرد، میان‌برد، پهپادهای رزمی، شناسایی و انهدامی، سامانه‌های جنگ الکترونیک، رادارهای دریایی و ادوات رزمی دیگر بود که تنها ۲۱۰ عدد از ۲۶۵۴ سامانه به نمایش درآمد که گفته می‌شود به دلیل حفظ برخی اسرار قابلیت‌های رزمی کشورمان بوده است.

ابومهدی، فتح و موشک کروز ناشناخته

در میان تصاویر تجهیزات ملحق شده به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه یک مورد به شکل خاص خودنمایی می‌کند.

به ترتیب از راست: موشک کروز ابومهدی، موشک کروز ناشناس و موشک بالستیک فتح

تصویری از حضور موشک کروز دوربرد ضدکشتی/ضد اهداف زمینی ابومهدی و موشک بالستیک تاکتیکی فتح هر دو به شکل کنیستر پرتاب که بر روی یک شاسی متحرک نصب شده بودند و در میان این دو یک موشک کروز ضد کشتی جدید و مرموز.

موشک کروز ابومهدی دارای برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر است و موشک بالستیک تاکتیکی فتح نیز بردی بیش از ۱۲۰ کیلومتر را داراست که در گذشته نیز به شکل انبوه در اختیار نیروی دریایی سپاه قرار گرفته بودند.

پرتابگر سه فروندی موشک بالستیک فتح

اما موشک کروز ضد کشتی جدید که در کنیسترهای ۸ ضلعی و با ابعاد متفاوت از سایر اعضای زرادخانه ضد کشتی سپاه ساخته شده است مورد توجه ویژه علاقه‌مندان و کارشناسان نظامی قرار گرفته است.


در توضیحات مختصری که در خصوص این موشک عنوان شده است گفته شد که به شکلی طراحی شده که برای سامانه های دفاعی دشمن غیر قابل رهگیری بوده و با ویژگی های خاصی که دارد قاتل ناوشکن های بزرگ و چند هزار تنی دشمن (به شکل ویژه نیروی دریایی آمریکا) محسوب می‌شود و هر گونه اصابت این موشک به ناوشکن های رقیب خسارات سنگین و غیرقابل جبرانی به آنها وارد می‌کند.

احتمال می‌رود در این موشک نخستین بار از موتورهای قدرتمندی استفاده شده باشد که توانایی پرواز فراصوت را برای موشک فراهم کرده باشد؛ همچنین احتمال استفاده از فناوری های جدید در زمینه رادارگریزی و مانورهای سنگین فرار در فاز شیرجه نهایی برای عبور از سامانه‌های دفاعی نظیر ایجیس امریکایی قابل تصور خواهد بود.

پیام ویژه سپاه برای ناوگروه Roosevelt

هرگاه سطح تنش در منطقه بالا رفته و احتمال درگیری به ویژه میان محور مقاومت و رژیم صهیونیستی بالا می‌رود امریکایی ها شروع به نقل و انتقالات گسترده نظامی کرده که بخش مهمی از این جا به جایی ها در دریا انجام می‌شود.

تردیدی نیست که نیروهای هوایی و پدافندی امریکا بخش بزرگی از بار دفاعی از فرزند نامشروع خود در سرزمین‌های اشغالی را بر دوش می‌کشند تا حجم خسارات وارده بر آنها در عملیات‌های انتقامی مقاومت اندکی کمتر شود که این موضوع را در ارسال جنگنده‌های اف۲۲ و اف۱۸ به کشورهای عربی منطقه یا استقرار سامانه های پدافندی پاتریوت و تاد در سرزمین های اشغالی شاهد هستیم.

استقرار جنگنده اف۱۸ سوپر هورنت امریکایی در اردن

اما رسانه‌های غربی معمولا توجه ویژه ای به جا به جایی ناوگروه های دریایی امریکا در خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند دارند، جایی که معمولا ناوگروه هایی نظیر آیزنهاور و روزولت دست به جا به جایی های معمول می زنند اما در فضای رسانه ای دروغین غربی به شکل مضحکی ورود و خروج این ناوگروه‌ها در آبهای نزدیک ایران هر دو به مثابه قدرتنمایی ایالات متحده تعبیر می‌شود!

هرگاه ناوگروه های امریکایی نظیر ناوگروه Roosevelt (دو هفته پیش) به شکل بی سر و صدا وارد خلیج فارس می‌شود بازوی رسانه‌ای غربی مدعی می‌شود که ناو هواپیمابر امریکایی به آبهای ایران نزدیک شد تا به قولی هشدار نظامی برای تهران باشد و جالب اینکه وقتی این ناوها از ترس افزایش تنش در منطقه و احتمال وقوع درگیری به سرعت منطقه را ترک کرده و دست کم ۱۰۰۰ کیلومتر از آبهای ایران در دهانه اقیانوس هند فاصله می‌گیرند نیز می‌گویند نیروی دریایی آمریکا آرایش رزمی گرفته تا در صورت لزوم با ایران درگیر شود!

موقعیت فعلی ناوگان نیروی دریایی امریکا در دهانه اقیانوس هند، دریای سرخ و شرق مدیترانه

رونمایی جدید نیروی دریایی سپاه از تسلیحات دوربرد خود پیامی ویژه برای ناوگروه روزولت یا جایگزینان آن در آینده دارد؛ چه در آبهای سرزمینی ایران در خلیج فارس و چه در فواصل هزار کیلومتری از سواحل ایران با موشک دوربردی نظیر ابومهدی یا موشک کروز غیر قابل رهگیری جدید که هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است، ناوگان نیروی دریایی ایالات متحده هرگز امنیت دفاعی نداشته و پیش از انجام هرگونه عمل خصمانه بایستی به عواقب سنگینی که در انتظارش خواهد بود فکر کند.

برچسب‌ها