روزنامه عبری زبان هاآرتص افشا کرد که تصاویری از شکنجه و تحقیر اسرای فلسطینی در زندان «مجدو» در شمال سرزمین‌های اشغالی به دست آورده است.

به گزارش مشرق به نقل از آناتولی، این روزنامه صهیونیستی در گزارشی در پایگاه اینترنتی خود نوشت: تصاویری به دست آمده است که در آن دیده می‌شود ده‌ها اسیر فلسطینی با دستان بسته، لخت و به صورت دراز کشیده بر روی شکم خوابیده‌اند و سگ‌های نگهبان افسران صهیونیست بر بالای سر آنها در حال پارس کردن هستند و این در حالی است که هیچ رویداد امنیتی خاصی در زندان رخ نداده است.

برخی از اسرای بازداشتی در زندان مجدو در این باره به روزنامه هاآرتص گفته‌اند که این اقدامات در زندان مذکور، کاملا معمول است و اسرا به طور مداوم از سوی زندانبانان صهیونیست مورد شکنجه جسمی و روحی قرار می‌گیرند.

بنا به اعلام این روزنامه صهیونیستی، سازمان زندان‌های رژیم اشغالگر در این باره تاکید کرده است که آنچه در این زندان روی داده، یک اقدام معمول و در چارچوب اتخاذ تدابیر امنیتی مرسوم است.

از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، سازمان‌های حقوقی در فلسطین اشغالی و همچنین نهادهای بین‌المللی درباره وخامت اوضاع در زندان‌های رژیم صهیونیستی به ویژه در زندان بدنام «سدی تیمان» در جنوب فلسطین اشغالی هشدار داده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی از ابتدای عملیات زمینی در غزه در ۲۷ اکتبر سال ۲۰۲۳، هزاران غیرنظامی فلسطینی از جمله زنان، کودکان و فعالان در سازمان‌های امدادرسان، دفاع مدنی و مراکز بهداشتی را بازداشت کرده است.

با گذشت بیش از ۱۱ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیست‌ها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای مذکور را آزاد کند بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانه‌ای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شده‌اند.

مخالفت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های این رژیم را سلب کرده و این امر باعث اعتراض گسترده خانواده‌های این اسرا در سرزمین‌های اشغالی شده است.

در حالی که خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار توافق با حماس برای آزادی آنها هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی می‌کند و چند دوره مذاکره در این باره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.