وی افزود: نمایندگان میتوانند مخالفتشان را نسبت به وزرا به طور منطقی بیان کنند و تقوای گفتار را در بیاناتشان رعایت کنند و نمایندگان باید طوری اقدام کنند که دولت بتواند هرچه سریعتر فعالیت خود را آغاز کند.
سیدباقر حسینی پیرامون اهمیت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تصریح کرد: وزارت ارتباطات به عنوان نهاد متولی، وظیفه سیاستگذاری کلان و هدایت امور این حوزه را دارد. نمایندگان نیز میدانند که مقام معظم رهبری تاکید ویژهای در بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات داشتهاند.
نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: رویکرد پیشرفت با الگو قرار دادن فناوریهای دانشبنیان تغییر یافته و ما باید جامعه اطلاعاتی هوشمند و پرسرعت را برای افزایش اشتغال و کاهش هزینههای ملی ساماندهی کنیم.
وی پیرامون وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: محمود واعظی تحصیلات خود را در رشته الکترونیک به اتمام رسانده است و در سمتهای مختلف تجربیات گرانبهایی را به دست آورده است.
وی با استفاده از اساتید دانشگاهی و تشکیل شورای برنامهریزی مخابرات و برگزاری دورههای آموزشی برای تربیت اساتید به بازسازی مرکز مخابرات ایران و هدایت صنایع تولیدی مخابراتی اقدام کرده است.
نماینده مردم سیستان گفت: محمود واعظی با تجربیاتی که در وزارت خارجه کسب کردهاند که از جمله معاون اروپا و آمریکا نیز در وزارت خارجه بودند، میتواند از این تجربیات در مجامع بینالمللی برای به دست آوردن منافع کشور استفاده کند.
سیدباقر حسینی که موافق وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات بود پیرامون نقاط قوت برنامه محمود واعظی گفت: همانطور که نمایندگان میدانند وزرا باید برنامههایشان طبق برنامه پنجم توسعه باشد که مهمترین نقطه قوت واعظی نیز همین منطبق بودن برنامه وی با برنامه پنجم توسعه است. در حقیقت وی خارج از برنامه پنجم توسعه نمیتواند اقدامی انجام دهد.
توجه به توسعه زیرساختها و ارتقای سطح آموزش مردم و دسترسی مطلوب مردم به فضای فناوری ارتباطات از نکات دیگری بود که سیدباقر حسینی بدان اشاره کرد و آنان را از نقاط مثبت برنامه محمود واعظی، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست.
نماینده مردم سیستان با اشاره به نکات دیگری از برنامههای محمود واعظی گفت: نگاه دقیق به حفظ حقوق شهروندان در فضای ارتباطات و ایجاد فضای رقابتی برای ارائه دهندگان خدمات این حوزه از دیگر نقاط مثبت برنامه محمود واعظی است.
سیدباقر حسینی در پایان سخنان خود، خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص توسعه صنعت بر مبنای فعالیت داخلی و همچنین انجام سیاستگذاری مشخص برای افزایش سهم بخش خصوصی در فعالیتهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برنامه ویژهای دارد.