کد خبر 240301
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۷

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه وزیر ارتباطات باید از دو ویژگی «تخصص و تجربه» در حوزه الکترونیک و «دیپلماسی» برای ارتباط مناسب با سایر کشورها برخوردار باشد، وزیر پیشنهادی ارتباطات را دارای این دو خصیصه دانست.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمدرضا کاتب نماینده گرمسار در مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزارت واعظی بر وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات در صحن علنی مجلس گفت: امروز یکی از بزرگترین شاخصه‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که در راستای حفظ توسعه حقوق کشور از منابع فضایی مشترک بین‌المللی استفاده کند و لازم این کار این است وزیری که برای این کار استفاده می‌شود باید دارای دو ویژگی باشد اولین ویژگی تخصص و تجربه در حوزه الکترونیک و دومین دیپلماسی است که باید دارای رابطه مناسب با سایر کشورهای مختلف باشد.

وی افزود: خوشبختانه امروز آقای واعظی هر دوی این ویژگی‌ها را در خود دارد و تجربه دهه اول انقلاب را در وزارت ارتباطات در بخش مخابرات در کارنامه وی می‌توان دید. در دهه اول انقلاب در بخش مخابرات از پایین‌ترین سطح هرم تا بالاترین سطح هرم مدیریتی را تجربه کرده و پشت سر گذاشته است.

نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: از یک سو 10 سال سابقه اجرایی در مجموعه وزارت مخابرات سابق آیا برای شخصی که می‌خواهد امروز تصدی وزارت ارتباطات را برعهده بگیرد کافی نیست؟ از سوی دیگر افتخار دیگر آقای واعظی این است که دارای دو مدرک در بخش مخابرات و روابط بین‌الملل است که هر دوی اینها در وزارت ارتباطات نیاز است.

کاتب خاطر نشان کرد: ایرادی که بسیاری از دوستان در بخش‌های مختلف مطرح می‌کنند، این است که وزیر مدیریت عالی کشور را برعهده دارد و دو مأموریت دارد. یک مأموریت تخصصی در داخل وزارتخانه و یک مأموریت در درون کابینه به عنوان همگام با دولت در جهت رفع مشکلات آن. اتفاقا امروز که بزرگترین مشکل کشور ما، دیپلماسی جهانی است فردی که بیشترین تجربه در عرصه دیپلماسی را دارا است می‌تواند کمک و یار دولت باشد و می‌تواند نوید همدلی و همگرایی در درون دولت را بدهد.

وی افزود: در برنامه‌های آقای دکتر واعظی یک سرفصل مستقل برای توسعه ارتباطی روستایی مناطق محروم مطرح شده و امروز ما در روستاها با مشکل ارتباط تلفنی مواجه نیستیم و ما امروز به دنبال این هستیم که اینترنت را به روستاها ببریم و ارتباط مجازی را دایر کنیم و این موضوعی است که به صراحت در برنامه‌های آقای دکتر واعظی به آن پرداخته شده است.

سخنگوی کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: نکته دیگری که در بحث مناطق محروم و روستایی باید به آن اشاره کرد این است که خوشبختانه اولین بار در سال 1358 مجوز خط انتقال روستاها توسط مخابرات ایران و توسط آقای دکتر واعظی از مجلس شورای اسلامی اخذ شد و در سال 1359 این کار آغاز شد و این بیانگر این مطلب است که آقای دکتر واعظی در ابتدای کار خود توسعه روستایی را به عنوان یک ماموریت اصلی مدنظر قرار داده است.

کاتب در خصوص انتقال مرکز تحقیقات و مخابرات و در خصوص سازمان فضایی ایران باید بگویم که این بزرگترین ظلمی بود که به وزارت ارتباطات شد و خوشبختانه طی سؤالی که من از آقای دکتر روحانی داشتم وی گفت که هر دوی این موارد خلاف قانون مجلس شورای اسلامی و هر دوی آن باید به وزارت ارتباطات بازگردد که این حرف درستی است و این سؤالی نیست که آقای واعظی جواب بدهد.

این نماینده مجلس گفت: نکته بعد در خصوص اپراتورها نیز باید یادآور شد، ‌در برنامه آقای واعظی توجه ویژه‌ای به گسترش فیبر نوری در سراسر کشور از طریق اپراتور چهارم بیان شده است.

وی گفته‌ است که از طریق شبکه فیبر نوری باید این موضوع را ادامه دهیم و سازمان تنظیم مقررات و کمیسیون تنظیم مقررات مکلف است این موضوع را تنظیم کند.