کسانی که اصرار بر سیاسی جلوه‌دادن تمامی تصمیمات شورای شهر دارند چشم دیدن همدلی و همکاری نیروهای انقلاب در شورای شهر چهارم را ندارند و به دنبال شورایی همچون شورای شهر اول هستند و می‌خواهند تنش‌ها و چالش های سیاسی را در شورای شهر چهارم وارد کنند.

گروه سیاسی مشرق _ بیش از دوماه از انتخابات می‌گذرد و اعضای شورای شهر قرار است، در هفته باقی مانده رئیس شورای شهر و شهردار تهران را انتخاب کنند، به گفته اعضای شورای شهر 12 شهریور ماه، اولین روز آغاز به کار چهارمین دوره شورای شهر تهران تصمیم قطعی برای ریاست شورا و شهردار تهران گرفته خواهد شد. (اینجــــا)

در این بین رسانه‌های اصلاح‌طلب تلاش گسترده‌ای را برای سیاسی‌کردن شورای شهر تهران در دستور کار قرار داده‌اند؛ به طوری که از یک سو تخریب محمدباقر قالیباف و از سویی دیگر دو قطبی (اصلاح طلب – اصولگرا) را در شورای شهر مطرح می کنند. (اینجــا)

به گفته "محسن پیرهادی" عضو شورای شهر تهران، برخی طی دو ماه گذشته به جای بررسی توانمندی‌ها و بحث‌های تخصصی برای رسیدن به گزینه مطلوب در ریاست شورا و شهرداری تهران، همه چیز را سوق داده‌اند به این که رئیس شورا و شهرداری اصلاح طلب می شود و یا اصولگرا !!!

پیرهادی در ادامه می گوید: مردم در شهرداری تهران به دنبال مسائل سیاسی نیستند ولی برخی جریانات به دنبال سیاسی جلوه دادن همه مسائل شورا هستند، به نظر من مهمترین مسئله این است که مشکلات اجتماعی شهر چگونه قابل حل هستند. (اینجــــا)



رایزنی‌های فعلی اعضای شورای شهر و جلسات آنها برای رسیدن به گزینه مطلوب برای ریاست شورا و شهرداری در حالی است که در چند روز اخیر رسانه‌های اصلاح‌طلب، سیاسی جلوه‌دادن تصمیمات اعضای شورای شهر را در دستور کار قرار داده اند و به دنبال ایجاد دو قطبی اصلاح طلب – اصولگرا در شورای شهر هستند. (اینجـــا)

روزنامه اعتماد در شماره اخیر خود از معصومه ابتکار، محسن هاشمی، صفدر حسینی و مصطفی سلیمی به عنوان گزینه‌های اصلاح‌طلبان برای نشستن بر کرسی ریاست شهرداری نام برد و نوشت: اینها چهار نفری هستند که به مرحله نهایی در ائتلاف اصلاح‌طلبان رسیده‌اند و از بین ایشان یک نفر به عنوان شهردار اصلاح طلبان به شورای شهر معرفی خواهد شد.

در ادامه این گزارش به اعضای ورزشکار شورای شهر اشاره شده است و آمده است: هادی ساعی، عباس جدیدی، علیرضا دبیر و حسین رضازاده رأی خود را اصلاح‌طلبانه اعلام کرده اند. (اینجـــا)



در همین حال روزنامه اصلاح‌طلب "اعتماد" بدون اشاره به توانمندی‌های اجرایی گزینه‌های مطرح شده در مجموعه بزرگ شهرداری و سوابق مدیریتی آنها به هویت اصلاح‌طلبانه آنها اشاره می‌کند و می‌نویسد: معصومه ابتکار به عنوان چهره نزدیک به سید محمد خاتمی و همچنین همفکر اصلاح‌طلبان پیش رو هموراه با مخالفت گسترده اصولگرایی مواجه بوده است که به نظر در شورای شهر نیز روند بر همین مدار خواهد چرخید.

در این یادداشت تنها بر اصلاح طلب بودن شهردار و رسیدن جریان سیاسی اصلاحات به اهداف سیاسی خود اشاره شده است و به کارآمدی گزینه مورد نظر اصلاح‌طلبان در مجموعه بزرگ شهرداری اشاره ای نشده است، حال آنکه شهر تهران نیاز به شخصی توانمند با تجربه مدیریتی فراوان دارد که موجب توقف نشاط و پیشرفت فعلی شهر تهران نشود و در مقابل انبوه مشکلات شهر تهران سر تعظیم فرود نیاورد.

پیرامون همین موضوع، روزنامه شرق به عنوان دیگر رسانه اصلاح‌طلب طی گزارشی از منع قانونی قالیباف برای تصدی شهرداری تهران می‌نویسد و شهردار شدن قالیباف در این دوره را غیرقانونی اعلام می‌کند.

در همین راستا، روزنامه «اعتماد» نیز طی گفت‌و‌گویی با اشرف بروجردی به تخریب قالیباف می‌پردازد و شهردار شدن قالیباف را سکویی نه برای خدمت به مردم بلکه برای رشد سیاسی او در کشور می‌خواند.

اشرف بروجردی معاون اجتماعی وزیر کشور دولت اصلاحات و از اعضای فعلی بنیاد باران که چندی پیش شورای نگهبان را به عملکرد سلیقه ای و خلاف قانون متهم کرده و در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد گفته است: چون قالیباف نتوانست اکثریت آراء مردم در انتخابات ریاست جمهوری را کسب کند، لذا تلاش می کند از خلال انتخاب شهردار، همچنان در عرصه رقابت‌های سیاسی باقی بماند. (اینجـــا)

وی با متهم‌کردن قالیباف به قدرت طلبی می‌گوید: تصور می‌کنم آقای قالیباف شهرداری را سکویی برای رشد خود در عرصه سیاسی می‌بیند و شاید به همین دلیل مایل نیست این زمینه را از دست بدهد، در نتیجه تلاش می‌کند به عنوان شهردار باقی بماند و لابی‌های او با اعضای شورای شهر نیز از این بابت است.

سروری از اعضای شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی مشرق، علت اصلی پرداختن برخی رسانه به موضوعات سیاسی را، ورود تنش‌ها و چالش‌های سیاسی بین اعضای شورا عنوان کرد و گفت: آنها سعی دارند نگاه های سیاسی را پررنگ جلوه دهند و تنش‌ها و چالش‌های سیاسی را در شورای شهر چهارم وارد کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: کسانی که اصرار بر سیاسی جلوه دادن تمامی تصمیمات شورای شهر دارند چشم دیدن همدلی و همکاری نیروهای انقلاب در شورای شهر چهارم را ندارند و به دنبال شورایی همچون شورای شهر اول هستند و من باید به آنها بگویم که طرح چنین مسائلی در شورای شهر چهارم جواب نخواهد داد و اعضای شورای شهر چه اصلاح طلب و چه اصولگرا در پی آن هستند که بر اساس شاخص ها و معیارها روح تعامل و همکاری را در شورا برقرار  کنند.