نهمین شماره ماهنامه «حلقه وصل» با موضوع «بایدها و نبایدهای تشکل‌های دانشجویی» منتشر شد.

به گزارش مشرق، نهمین شماره ماهنامه «حلقه وصل» با موضوع «بایدها و نبایدهای تشکل‌های دانشجویی» منتشر شد. در این شماره یادداشت‌ها و گفتگوهایی از سید عباس نبوی، شهریار زرشناس، ابراهیم شفیعی سروستانی، ابراهیم فیاض، علیرضا زاکانی، محمدصادق کوشکی، سیدعباس صالحی درباره تشکل‌های دانشجویی و بایدها و نبایدهای آن به مخاطبین ارائه شده است.

سید عباس نبوی در سرویس «حلقه اول» این شماره در گفتگویی با عنوان «تشکل دانشجویی باید امپراطوری فرهنگی باشد» به بیان تاریخچه‌ای کامل و مختصر از فعالیت تشکل‌های دانشجویی و مباحث مرتبط با آن پرداخته است. او به ویژه در مورد تعامل دانشجو با رهبر جامعه حرف‌های شنیدنی و تبیین‌های در خور توجهی دارد.

در همین بخش، فعالان 5 تشکل مهم دانشجویی به بررسی تاریخچه و تجربه موفق تشکل خود پرداخته‌اند. دکتر مهدی امیریان، علی خضریان، محمدصالح مفتاح، یاسر عسگری، دکتر عطاءالله بیگدلی، محمد پورمیرزایی و... تشکل‌های تحکیم وحدت، انجمن اسلامی، جامعه اسلامی، بسیج دانشجویی و جنبش عدالتخواه را معرفی کرده‌اند. حسین کمیلی نیز در مطلبی با عنوان »مساله جذب» به شیوه‌های مختلف جذب نیرو توسط تشکل های دانشجویی اشاره کرده است.

گفتگو با طاهره همیز در مورد معضل بدحجابی زنان پشت دسته‌های عزاداری و فائزه مصلحی در مورد تربیت کربلایی فرزندان و همچنین آسیب‌شناسی مجالس عزاداری خانگی سرویس «نمط» این شماره را تشکیل می‌دهد.

در سرویس «لؤلؤ» نیز امیر تفرشی آشتیانی و علی مفرح به بیان ویژگی‌های آمریکای لاتین و وضعیت مسلمانان این مسلمانان اشاره کرده‌اند.

«خاکریز» همچنان به موضوع سازمان مجاهدین خلق و شیوه‌های عضوگیری و کلاس‌های آموزشی این گروه می‌پردازد.

حلقه وصل در سرویس «جنگ، جنگ است» در گفتگو با حجت‌الاسلام نظافت و پدر رضا داودی، به بررسی زندگی طلبه شهید جنگ نرم «رضا داودی» پرداخته است.

در سرویس «آینه» نیز گزارشی از اولین نمایش با موضوع بیداری اسلامی به نام «سقوط از ارتفاع پست» همراه گفتگو با جلیل فرجاد، رزیتا غفاری، انوشیروان ارجمند و شهرام عبدلی دیده می‌شود. گزارشی از سفر زنان نویسنده به مناطق عملیاتی جنوب کشور و اولین همایش آمریکاشناسی صفحات دیگری از این سرویس را پوشش می‌دهد.

ماهنامه فرهنگی-تشکیلاتی «حلقه وصل» به موضوع تشکیلات و مسائل مرتبط با آن همچون کادرسازی، سازماندهای، جذب نیرو و ... اختصاص دارد و تاکنون 8 شماره و یک پیش‌شماره آن منتشر شده است.


مخاطبان محترم گروه فرهنگی مشرق می توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاویر و هر آن چیزی که در قالب فرهنگ و هنر جای می گیرد را به آدرس culture@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود.