کد خبر 354237
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷

مربی پیشین تیم ملی کاراته گفت: آن روز که کارشناسان فریاد می زدند رئیس فدراسیون منافع ملی را فدای پسر خود می کند، پیش بینی می کردند که حسین سمندر کاری از پیش نخواهد برد و مدالی که حق کاراته ایران است را تقدیم حریفان خواهد کرد و حالا رئیس فدراسیون باید پاسخگوی این انتخاب نادرست و غیرمنطقی باشد.

به گزارش مشرق، علیرضا کتیرایی مربی سابق تیم ملی کاراته ضمن بیان مطلب فوق در مورد کسب تنها دو مدال طلا توسط مردان کاراته در بازیهای آسیایی گفت: اینکه کاراته دوباره به نقطه 4 سال پیش خود بازگشت نشانه بی تدبیری آقایان است. حذف پسر رئیس فدراسیون بحثی بود که کارشناسان آن را پیش‌بینی کرده بودند و بارها اعلام کردند که احتمال مدال آوری در این وزن و با حضور پسر رئیس فدراسیون محتمل نمی باشد اما آقایان منافع ملی را قربانی حضور فرزند رئیس فدراسیون کاراته در تیم ملی کردند!

وی ادامه داد: پیش از این نیز اعلام کرده بودم زمانی که سمندر سرپرست فدراسیون شد عطایی مشاور اجرایی وی شرط مربیگری من در تیم ملی را فیکس بودن پسر رئیس فدراسیون در بازی‌های آسیایی عنوان کرد که بنده نیز نپذیرفتم و همانطور که قابل پیش بینی بود مشاهده کردید که ما به راحتی شانس کسب مدال را در این وزن از دست دادیم این در حالی است که امکانات بسیار خوبی از سوی کمیته ملی المپیک در اختیار فدراسیون قرار داده بود.

کتیرایی ادامه داد: رئیس فدراسیون در بازدید رئیس کمیته ملی المپیک از اردوی آماده سازی عنوان نمود با توجه به مقایسه امکانات این دوره با بازیهایی آسیایی بوسان و دوحه قطعاً نتایج بهتری خواهیم گرفت که هرگز اینگونه نشد چرا که در بوسان تیم ملی از 5 فینالیست صاحب 2 مدال طلا و 3  مدال نقره شد و در بازیهای  دوحه نیز 3 طلا و 2 برنزبدست آمد.

دارنده 5 نشان طلای مسابقات قاره آسیا در خصوص مسائل پیش آمده در روز آخر مسابقات نیز گفت: متاًسفانه ما این دوره نه تنها نتایج که اخلاق را هم از دست دادیم. رئیس فدراسیون در شرایطی یک روز مانده به پایان مسابقات اقدام به معرفی سرمربی تیم ملی کرد و اعلام نمود  20 روز قبل حکم سرمربیگری ایشان را به اصرار کادر فنی زده است.

وی افزود: معلوم نیست وقتی کادر فنی رضایت دارد چرا همان زمان این انتصاب اعلام نشد؟ سرمربی فعلی هم در آستانه اعزام با وجود اطلاع از انتصاب سمت خود را مشاور فنی اعلام کرد. همین نداشتن صداقت و ثبات در تصمیمات رئیس فدراسیون عامل اصلی حاشیه های شب قبل از روز پایانی شد. این موضوع نیز سناریویی بود تا ناکامی پسر رئیس فدراسیون کمتر نمایان شود. به هرحال حواشی بوجود آمده در روز پایانی بازی های آسیایی که من مسبب آن را بیش از همه علیرضا سمندر بود نه  تنها خانواده کاراته که جامعه ورزش کشور را متاًثر کرد.

این کارشناس کاراته با اشاره به سخنان مدیر تیم های ملی اظهار داشت: متاسفانه محسن آشوری مدیر تیم های ملی پس از کسب مدال طلای امیر مهدیزاده با فرافکنی مدعی شد تسلیم فشار برای عدم اعزام مهدیزاده نشده! درحالی که مهدیزاده قهرمان جهان است و نیازی به حمایت خارج از چارچوب آقای مدیر تیم ملی ندارد.

وی افزود: بواقع آشوری با این حرفش به قهرمان آسیا و جهان توهین کرده است. از سوی دیگر وی در خصوص اینکه چرا از نایب قهرمان جهان در وزن پسر رئیس حمایت نکرده هرگز سخنی به میان نیاورد و در خصوص حذف علی فداکار که شرایطی همچون پسر رئیس فدراسیون داشت نیز سکوت اختیارکرد تا ثابت شود به عنوان مدیر تیم های ملی در خصوص احقاق حقوق کاراته کا های حاضر در اردو کاری نکرد.

کتیرایی در پایان گفت: مجموعه این عوامل باعث شد تا علیرغم هزینه بسیار سنگینی ماه ها اردو و اعزام به 7 تورنمنت تدارکاتی تیم ملی نتیجه ای شایسته و در خور تیم سوم جهان را نگیرد و از این جهت هم رئیس فدراسیون و هم دبیر و مدیر تیم های ملی بابت هزینه ای که از بیت المال با مدیریت غلط به هدر رفت باید پاسخگو باشند و امیدوارم دکتر گودرزی، وزیر محترم ورزش و جوانان با نگاهی دقیق‌تر نتایج و مسائل مطرحه شده در بازیهای آسیایی را بررسی نماید و به درخواست و انتظارات خانواده کاراته توجه کند.

تیم ملی کاراته در بازی‌های آسیایی با کسب 3 مدال طلا (دو ورزشکار مرد و یک ورزشکار زن) و 2 برنز به کار خود پایان داد
منبع: مهر