آیین یک سالگی مجله شهدای اسلام در منزل شهیدان سید محمدرضا، سید مجتبی و سید محمود میرعلی اکبری و در حضور 6 مادر شهید با 11 شهید برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جهاد و مقاومت مشرق، در این مراسم که جمعی از مادران و پدران شهدا، جانبازان، ایثارگران، اهالی رسانه و مسئولین لشکری حضور داشتند، ابتدا سیدهادی کسایی‌زاده، سردبیر ماهنامه به بیان گزارشی از فعالیت‌های یک ساله این مجله پرداخت.

وی به لزوم سادگی مطالب این مجله برای همه‌فهم بودن آن اشاره کرد و گفت: ما می‌خواهیم که رانندگان تاکسی هم به خوبی با مجله ما ارتباط برقرار کنند.



کسایی‌زاده با اشاره به ارتباط همه شئون زندگی و اجتماع با موضوع شهید و شهادت، پرداختن به سینما، تئاتر و حتی آلودگی هوا را از ملزومات این مجله بر شمرد و گفت: برای ما حتی آلودگی هوای تهران هم مهم است چرا که آن را برای سلامتی جانبازان شیمیایی این شهر مضر می‌دانیم و به انداره توانایی خودمان پیگیر این موضوع هستیم.

سردبیر مجله شهدای اسلام به سفرها و خطرهای کار یک ساله در این ماهنامه اشاره کرد و گفت: در سفر به خرمشهر و سردشت، حقایقی را کشف کردیم که بسیار دردناک و تأثربرانگیز بود و این حقایق را تا حد امکان در نشریه منعکس کردیم.

سپس تمامی‌ حضار با بیان احساسشان از حضور در منزل شهیدان میرعلی‌اکبری و شرکت در چنین برنامه صمیمی ‌و بی تکلفی، یاد و نام شهدایشان را گرامی ‌داشتند.



در این بخش، برادر شهید محمدی، یادی از پدر و مادر مرحوم و عموی مرحومش که پدر شهید بود، کرد و همچنین مسئولان سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش که به نمایندگی از امیر پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ‌حضور داشتند به تکریم جایگاه شهید و شهادت پرداختند.

خواهر شهیدان میرعلی‌اکبری در سخنانی از کم‌کاری مسئولان در برطرف کردن نیازهای عاطفی خانواده‌های شهدا سخن گفت و مادر شهید حیدر نوری نیز گله‌های خود از مسئولان را به زبان آورد. وی عدم توجه مسئولان به فرزند شهیدش و عدم ثبت آن بزرگوار در بنیاد شهید را با اشک، برای حاضران بیان کرد.

در ادامه، مادر شهید کدویی از فعالیت‌های فرزند شهیدش در قبل از انقلاب گفت و خاطراتی را در این زمینه بیان کرد.



همچنین مادر شهیدان محمد کاظم و محدصادق هوشمند نیز از اوج معنویت فرزندانش از کودکی خبر داد و خاطراتی را از قناعت و انسان‌دوستی فرزندانش تعریف کرد.

مادر شهید حجت‌الله فرزانه هم در جمع حضور داشت و گفت: من از مادرانی که در این جمع حضور دارند و چند فرزندشان را تقدیم اسلام کرده‌اند، خجالت می‌کشم و حرفی برای گفتن ندارم. اگر چه من فقط یک پسر داشتم که او را از 14 سالگی به جبهه فرستادم و در 18 سالگی تقدیم اسلام و انقلاب کردم.



مادر 3 شهیدان قاسمی ‌نیز یادی از فرزندانش کرد و سپس بانویی که مادر شهید فرشید معصومی، فرزند شهید علیپپور و همسر شهید محمد معصومی ‌بود، لحظات کوتاهی با حضار سخن گفت.

در پایان نیز مادر شهیدان میرعلی‌اکبری که به احترام مهمانانش در پایان سخن می‌گفت، درباره یکی از فرزندانش بیان داشت: پسر من می‌خواست به آمریکا برود تا در آنجا درس بخواند و با علمش به مردم کشورش خدمت کند. حتی ساک سفرش را هم بسته بود اما وقتی شیپور جنگ را زدند، مردانه به جبهه رفت و همه زندگی با خوشی‌های کاذبش را رها کرد. یکی دیگر از پسرهایم هم امروز به جبهه رفت و پس فردا جنازه‌اش را برایم آوردند.

در ادامه مراسم، داوود براتی، مسئول هیئت خانواده شهدا و ایثارگران به بیان شمه‌ای از فعالیت‌های این هیئت پرداخت و برخی از سختی‌های مسیر را بیان کرد.

وی با اشاره به تاثیرات سوء ساماندهی قبور شهدا از خانواده‌های شهدا خواست که به میدان بیایند و این معضل را حل کنند.



براتی از مسئولین خواست اگر کمکی برای ترویج فرهنگ شهید و شهادت نمی‌کنند، حداقل سنگ‌اندازی هم نکنند و گفت: یکی از مجلات سرگرمی‌24 میلیون و 400 هزار تومان یارانه می‌گیرد در حالی که به مجله شهدای اسلام، رقمی ‌بسیار کمتر از این اختصاص داده‌اند.

مسئول هیئت خانواده شهدا و ایثارگران از همه مردم و مسئولان خواست که خانواده شهدا را فراموش نکنند و در این زمینه به پدر شهیدی اشاره کرد که 7 ماه در بیمارستان بستری بود و هیچ ملاقات کننده‌ای نداشت.

براتی از مادر شهید کدویی که در جمع حضور داشت نیز یاد کرد که چندین ماه کسی به خانه‌شان نرفته بود و تنها دخترش مجبور بود از شهرستان به دیدن او بیاید.

سخنران پایانی مراسم هم سرکار خانم احمدی، مدیرمسئول مجله شهدای ایران بود که به ویژگی این مجله به عنوان اولین ماهنامه‌ای که با نام شهدا و  در موضوع شهادت منتشر می‌شود، اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این مجله از مجلات موفق در این زمینه است و این واقعیت را بر مبنای نظرات خانواده شهدا، جانبازان و عموم مخاطبان عرض می‌کنم.

احمدی در بخشی از سخنانش خواهرانه به مسئولان توصیه کرد اگر کمکی برای پیشبرد اهداف این مجله نمی‌کنند، لا اقل ایجاد مانع نیز نکنند.

وی در پایان از همراهی‌های مهندس نیکزاد، سردار محمد باقرزاده و آقای داوود براتی به خاطر کمک‌هایشان برای انتشار مجله شهدای اسلام تشکر کرد و از ضعف‌هایی که این ماهنامه به خاطر کمبود امکانات، نیرو و منابع مالی دچار آن بوده، عذرخواهی کرد.

در پایان این مراسم نیز کیک تولد یک سالگی مجله شهدای اسلام توسط مادران شهدای حاضر در مجلس، با نوای «الله اکبر، خامنه‌ای رهبر» بریده شد.





در ادامه چند نمونه از طرح جلدهای مجله شهدای اسلام را مشاهده می فرمایید