دبیر کمیته نظارت بر مربیان خارجی در وزارت ورزش و جوانان گفت: بانک مرکزی کمک ارزی کرد و کمیته نظارت بر مربیان خارجی نیز فعالیت خود را شروع کرد.

به گزارش مشرق، علی رغبتی در گفت‌وگو با رادیو ورزش در خصوص اینکه گفته می‌شود کمیته نظارت بر مربیان خارجی به تازگی شروع به کار کرده، اظهار داشت: این کمیته قبلا تحت عنوان کمیسیون مربیان در کمیته ملی المپیک مستقر بود و حتی زمانی که خود کفاشیان دبیر کمیته ملی المپیک بود این کمیسیون وجود داشت. آن موقع کمیته چون بخشی از ارز مربیان خارجی را تامین می‌کرد این کمیسیون در کمیته مستقر بود اما بعد از اینکه مشکلات ارزی به وجود آمد و کمیته دیگر در تهیه ارز مربیان خارجی نقشی نداشت، این کمیسیون به وزارت ورزش منتقل شد البته وقفه یکساله در این انتقال به وجود آمد اما از 17 خرداد سال جاری این کمیته در وزارت ورزش فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: با مساعدت بانک مرکزی مقداری ارز در اختیار وزارت ورزش قرار گرفته و به همین دلیل این کمیته نظارت بر مربیان خارجی در وزارت شروع به کار کرده و مصوبه آن به همه فدراسیون‌ها ابلاغ شد. بعد از اینکه این کمیته نظر نهایی خود را اعلام کند برای مجوز نهایی گزارش به شورای برون مرزی ارسال می‌شود.

دبیر کمیته نظارت بر مربیان خارجی در وزارت ورزش و جوانان در خصوص اینکه اعضای این کمیته چه افرادی هستند، عنوان کرد: ریاست کمیته به عهده آقای سجادی، من به عنوان دبیر کمیته، آقای شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک، مدیرکل حراست و مدیرکل حقوقی وزارت، 2 نفر کارشناس رشته مورد نظر،‌ حقوقدان رشته مورد بحث و رئیس فدراسیون مورد نظر از اعضای کمیته هستند.

رغبتی در خصوص اینکه نظر این کمیته در مورد زلاتکو کرانچار به عنوان سرمربی تیم ملی امید چیست، گفت:‌ درخواست فدراسیون فوتبال دیروز به دست ما رسیده است البته تاریخ نامه فدراسیون برای پنجم آذر است اما چون به پنجشنبه و جمعه بود، این نامه دیروز به دست ما رسید. طی تماسی که دیروز با علی کفاشیان داشتم می‌خواستم امروز این جلسه برگزار شود اما چون کفاشیان در سفر به سر می‌برد قرار شد چهارشنبه جلسه برگزار شود اما باید بگویم که وزارت ورزش موضعی روی آقای کرانچار ندارد چون ما در مباحث فنی ورود نمی‌کنیم. اگر بنا به بحث فنی بود که باید کلیه مربیان تیم ملی در همه رشته‌ها را به این کمیته دعوت می‌کردیم. ما روی نوع قرارداد، توقع و رزومه مربیان زوم می‌کنیم. باید بدانیم مربی که قرار است پیراهن تیم ملی را بر تن کنند شأن و منزلت این پیراهن را دارد یا خیر؟ و از طرفی چون هزینه‌های ارزی آن را وزارت تامین کند، باید بدانیم که این پولی که قرار است تامین شود مربی مورد نظر می‌تواند توقعات را برآورده کند یا خیر؟

وی ادامه داد: بعد از اینکه این کمیته نظرش را اعلام کرد شورای برون مرزی هم باید نظر نهایی و در واقع مجوز کار مربیان را صادر کند که این مجوز برای مالیات و ورود و خروج مربیان لازم است.

دبیر کمیته نظارت بر مربیان خارجی در وزارت ورزش و جوانان همچنین در خصوص اینکه آیا وزارت ورزش روی ورود ورزشکاران خارجی به خصوص در فوتبال نظارت دارد یا خیر، تصریح کرد: این مسئله کاملا در حوزه کاری وزارت ورزش نیست اما در پایان لیگ دوره قبل ما جلسه‌ای بامسئولان فدراسیون و سازمان لیگ داشتیم و صحبت‌هایی را مطرح کردیم که این صحبت‌ها منجر به تغییر برخی قوانین شد اما باز هم تاکید می‌کنم که ورود به این قضیه الزاما کار وزارتخانه نیست و چون دیگر دولت هم حق کمک به باشگاه‌ها را ندارد استخدام مربی یا بازیکن خارجی کاملا در حوزه خود باشگاه‌هاست. اما سازمان لیگ می‌تواند شرایطی بگذارد تا از ورود هر بازیکن یا مربی جلوگیری شود. اما در نیم‌فصل امسال هم ما قطعا یک ارزیابی از لیگ با مسئولان فدراسیون و سازمان لیگ خواهیم داشت.
منبع: فارس