کد خبر 380038
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵

شبکه بی بی سی پس از گذشت بیش از سه سال از ظهور نئوتروریست‌های تکفیری در سوریه و عراق آنها را دولت اسلامی می‌خواندند اما با کشته شدن چند نفر در فرانسه با اخذ سیاست دوگانه‌ گروهک داعش را تروریسم معرفی کردند.

به گزارش مشرق، تروریست‌های تکفیری سالیان دراز است که با کمک‌های بعضی کشورهای منطقه و غربی اقداماتی علیه بشریت انجام می دهند. در عراق، سوریه، لبنان  و ... تروریست‌ها مردم مظلوم این مناطق را مورد هجوم قرار می دهند و به اقدامات ضد انسانی خود ادامه می‌دهند.

تروریست‌هایی که با کمک همین دولت‌های غربی اجیر شده‌اند تا حکومت‌های مردمی را سرنگون کنند، حال رو به اربابان خود کرده‌اند و آن‌ها را مورد هدف قرار می‌دهند. در همین راستا، پس از گروگانگیری یکی از طرفداران دوآتشه داعش در استرالیا، به تازگی در کشور فرانسه با حمله به دفتر نشریه شارلی ابدو چند کاریکاتوریست مطرح این کشور را به قتل رساندند.

حال که تروریست‌های وابسته به داعش و القائده در کشورهای حامیان خود اقدامات تروریستی انجام می‌دهند، سران کشورهایی همچون فرانسه ژست مبارزان تروریست به خود گرفته‌اند و عزم خود را جزم کرده تا داعش را نابود کنند!

رسانه‌های بین‌‌المللی نیز حملات پاریس را به طور گسترده‌ای بازتاب دادند. اما در میان این بازتاب‌ها، یک رسانه سیاست جالب و قابل تاملی را در پیش گرفته است. BBC‌ فارسی، رسانه دولتی انگلیس که در حمایت از تروریست‌ها و تهیه رپورتاژآگهی برای آن‌ها ید طولایی دارد از آن دسته گروه‌ها است که مواضع جالبی در قبال حوادث مختلف اتخاذ می‌کند.

پس از گذشت بیش از سه سال از ظهور نئوتروریست‌های تکفیری در سوریه و عراق، که اخبار و تصاویر اقدامات وحشیانه و غیرانسانی آن ها در کل رسانه‌های جهان منتشر شده، بر اذهان عمومی مردم دنیا پوشیده نیست که این جریانات تکفیری، تمام گروه های تروریستی دنیا را در انجام هر نوع جنایتی روسفید کرده اند.

تلویزیون وابسته به دربار ملکه انگلیس از ابتدای بوجود آمدن غده داعش هیچگاه حاضر نشد این گروه خطرناک تروریستی را "تروریست" خطاب کند، به‌طوری که "دولت اسلامی"، "جهادگران" و .. کلیدواژه‌هایی هستند که به وفور در گزارش‌های مکتوب و تصویری بی‌بی‌سی فارسی دیده می‌شوند.


 
در حالی که بسیاری از رسانه‌های دنیا داعش را گروهی تروریستی عنوان می‌کنند، شبکه سلطنتی بی‌بی‌سی فارسی اصرار بر عنوان دولت اسلامی دارد و از آنجایی که یکی از اهداف اصلی بی بی سی تفرقه میان شیعه و سنی است، گاهی از تروریست‌ها با لفظ "شورشی‌های سنی" نام می‌برد.

برای مثال، بی.بی.سی در گزارشی مدعی شده عناصرداعش، شورشیان سنی هستند که گرایشات تند ضد شیعه دارند و همچنین اهداف خود را از شهرهای شیعه نشین انتخاب کرده‌اند. روشن است که این رسانه انگلیسی می‌کوشد تا از یکسو داعش را به اهل سنت منسوب نماید و از سوی دیگر احساسات و غیرت دینی شیعیان را برانگیزد.


 

بی‌بی‌سی حاضر نیست داعش را تروریست خطاب کند

از این رو موج عظیم انتقادات مخاطبان شبکه دولتی انگلیس (بی بی سی/BBC) نسبت به پرهیز این شبکه از بکارگیری عنوان تروریست برای گروهی چون "داعش" ، باعث شد که مسئولان شبکه یادشده وادار به پاسخگوئی و بهانه تراشی در این باره شوند.






 

مدیر بی‌بی‌سی فارسی در پاسخ به این سوال که چرا از این گروه به عنوان پیکار جو یاد می‌کنید اینگونه استناد می‌کند که  بالاخره یک نوعی می‌خواهیم به مخاطبان کمک کنیم تا واقعیت را بهتر درک کنند، یک عنوان هایی را هر چقدر خنثی تر استفاده می کنیم، می دانیم مثلا اگر بگوییم شورشی، یک عده ای خوششان می آید یک عده ای خوششان نمی‌آید ،اری انها برای خوش نیامدن عده‌ای چشمشان را بر کشتارهای بی امان این گروه بسته بودند.
 


رنگ بی‌بی‌سی تغییر می‌کند

همانگونه که اشاره شد، بی‌بی‌سی تاکنون اصرار زیادی داشته تا گروهی تروریستی مانند داعش را "تروریست" خطاب کند، اما به نظر می‌رسد سیاست‌ یک بام و دو هوای شبکه دولتی انگلیس در این موضوع نیز صدق می‌کند.

از آغاز فعالیت‌های گروه تکفیری داعش بی‌بی‌سی فارسی شروع به پوشش اخبار فعالیت‌های داعش در این کشور کرده است،اما با حمله به پاریس لحن این رسانه‌ها عوض شده و حادثه، حمله‌ای خونبار از سوی گروه‌های تروریستی عنوان می‌شود و دیگر آنچنان که پیش از این ادعا داشتند  کسی از گفتن این الفاظ ناراحت نمی‌شود!


رسانه دولتی انگلیس از ابتدای حملات گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق  هیچگاه از عنوان «گروه‌های تروریستی» برای آنها استفاده نکرده و همواره از اسامی‌خنثی و مجهولی مانند «پیکارجویان»، «دولت اسلامی»، «خلافت اسلامی»، «مخالفان» و … استفاده کرده است.

گره زدن داعش به اسلام و مخالفت هر دو با دموکراسی،استفاده از کلمه تخریب شده‌ی «پیکارجویان» برای شیعیان تلاش‌های گسترده در جهت اختلاف‌افکنی میان سنی و شیعه از جمله‌ی مواردی است که از سوی این رسانه‌ به صورت مغرضانه در افکار عمومی‌جهان انتشار یافته است.

این قهرمانان دموکراسی و آزادی تا دیروز که تروریست‌ها جوی خون را در سوریه و عراق جاری کرده بودند اما با کشته شدن چند شهروند فرانسوی  به دست داعش است که پایمال شدن حقوق بشر احساس می‌شود
 
اما کسانی که در این چند سال در سوریه ، عراق ، افغانستان ، پاکستان و لبنان کشته شدند یا مصداق بشر نبوده‌اند و یا اینکه حقوق بشر شامل آنها نمی‌شده، حقوق بشر تنها برای شهروندان غرب و ایالات متحده مصداق پیدا می‌کند!
منبع: باشگاه خبرنگاران