کد خبر 380953
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۳:۲۶

تصویری که پیش رو دارید، نمایی است از سه عضو «گردان میثم تمار» که امروز دو تن از آنان زنده و چهره هایی شناخته شده اند و یک نفرشان، در همان روزهای طلایی، بال در بال ملائک گشوده اند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرف، کتاب ارزشمند و بسیار خواندنی «کوچه نقاش ها» در سال 1389 شمسی، به همت سرکار خانم «راحله صبوری» وارد بازار کتاب شد و طی مدت کوتاهی جایگاه ویژه ای را در میان آثار مکتوبِ حوزه دفاع مقدس به خود اختصاص داد. این کتاب، خاطرات خواندني تنها فرمانده‌ی گردان بسيجي و داوطلب از «لشكر 27 محمدرسول‌الله(صلوات الله علیه و آله)» است؛ «سيد ابوالفضل كاظمي» كه در چندين عمليات به صورت نيروي آزاد شركت داشته و در عمليات كربلاي 5 و 8 در کنار شهید «علی اصغر ارسنجانی»، فرمانده‌ی «گردان  ميثم تمار» بوده است.

تصویری که پیش رو دارید، نمایی است از سه رزمنده ی «گردان میثم تمار» در سال های دفاع مقدس، که امروز دو تن از آنان زنده و چهره هایی شناخته شده اند و یک نفرشان، در همان روزهای طلایی، بال در بال ملائک گشوده اند. مردانی که نام شان در کتاب «کوچه نقاش ها» بارها برده شده و نقش آفرینانِ آن حماسه ی ماندگارِ ادبیاتِ پایداری در این سرزمین بودند.

از سمت راست؛

«حسین سازور» شاگرد وفادار و دوست داشتنی «حاج منصور ارضی» که این روزها پرجم‌دار هیئت «موج الحسین(صلوات الله علیه و آله)» است، «علی اصغر ارسنجانی» که در عملیات «کربلای8»(فروردین 1366 شمسی) خرقه ی شهادت پوشید و حتی مزاری از او برجای نماند و «سيد ابوالفضل كاظمي» که این روزها، «کوچه نقاش ها»یش، نگین درخشان کتاب خانه‌ی دفاع مقدس است.

یاد باد آن روزگاران یاد باد