به گزارش مشرق، دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: برای تامین مایعات بدن راههای مختلفی وجود دارد که میتوانیم از آب، نوشابه و دوغ استفاده کنیم.
وی در ادامه گفت: نوشابههای رژیمی و نوشابههای معمولی فاقد قند طبیعی بوده و حاوی قند مصنوعی است که این قندها فاقد انرژی محسوب میگردند.
فرح بخش خاطر نشان کرد: نکتهای که در ارتباط با نوشابههایی که دارای قند طبیعی هستند و باید به آن توجه کرد این است که با توجه به اینکه کالری زیادی به ما میدهند ما را به شدت در معرض اضافه وزن و چاقی قرار میدهند ولی نوشابههای رژیمی از این جهت ارجحیت دارند که در آن قندهای مصنوعی بکار میرود که خطر چاقی را برای ما ایجاد نمیکند.
وی افزود: دومین عیب مصرف نوشابه استفاده از ترکیبات گاز دار در نوشابه است که معمولا از جنس اسید فولیک هستند و باعث افزایش میزان فسفر در نوشابه میگردد و این باعث برداشته شدن کلسیم از استخوان شده و شخص را در دراز مدت در معرض پوکی استخوان قرار میدهد.
وی در پایان گفت: برای انتخاب نوشیدنی بهتر است از آب و دوغ استفاده کنیم چون مقدار انرژی که دوغ به بدن میدهد کمتر از نوشابه است ولی دارای کلسیم بالا بوده که به سلامتی استخوان کمک میکند.
وی در ادامه گفت: نوشابههای رژیمی و نوشابههای معمولی فاقد قند طبیعی بوده و حاوی قند مصنوعی است که این قندها فاقد انرژی محسوب میگردند.
فرح بخش خاطر نشان کرد: نکتهای که در ارتباط با نوشابههایی که دارای قند طبیعی هستند و باید به آن توجه کرد این است که با توجه به اینکه کالری زیادی به ما میدهند ما را به شدت در معرض اضافه وزن و چاقی قرار میدهند ولی نوشابههای رژیمی از این جهت ارجحیت دارند که در آن قندهای مصنوعی بکار میرود که خطر چاقی را برای ما ایجاد نمیکند.
وی افزود: دومین عیب مصرف نوشابه استفاده از ترکیبات گاز دار در نوشابه است که معمولا از جنس اسید فولیک هستند و باعث افزایش میزان فسفر در نوشابه میگردد و این باعث برداشته شدن کلسیم از استخوان شده و شخص را در دراز مدت در معرض پوکی استخوان قرار میدهد.
وی در پایان گفت: برای انتخاب نوشیدنی بهتر است از آب و دوغ استفاده کنیم چون مقدار انرژی که دوغ به بدن میدهد کمتر از نوشابه است ولی دارای کلسیم بالا بوده که به سلامتی استخوان کمک میکند.