کد خبر 397452
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۳

وجود ترکیبات اسید فولیک در نوشابه گازدار در دراز مدت باعث پوکی استخوان می‌شود.

به گزارش مشرق، دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: برای تامین مایعات بدن راه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانیم از آب، نوشابه و دوغ استفاده کنیم.

وی در ادامه گفت: ‌ نوشابه‌های رژیمی و نوشابه‌های معمولی فاقد قند طبیعی بوده و حاوی قند مصنوعی است که این قند‌ها فاقد انرژی محسوب می‌گردند.

فرح بخش خاطر نشان کرد: نکته‌ای که در ارتباط با نوشابه‌هایی که دارای قند طبیعی هستند و باید به آن توجه کرد این است که با توجه به اینکه کالری زیادی به ما می‌دهند ما را به شدت در معرض اضافه وزن و چاقی قرار می‌دهند ولی نوشابه‌های رژیمی از این جهت ارجحیت دارند که در آن قندهای مصنوعی بکار می‌رود که خطر چاقی را برای ما ایجاد نمی‌کند.

وی افزود: دومین عیب مصرف نوشابه استفاده از ترکیبات گاز دار در نوشابه است که معمولا از جنس اسید فولیک هستند و باعث افزایش میزان فسفر در نوشابه می‌گردد و این باعث برداشته شدن کلسیم از استخوان شده و شخص را در دراز مدت در معرض پوکی استخوان قرار می‌دهد.

وی در پایان گفت: برای انتخاب نوشیدنی بهتر است از آب و دوغ استفاده کنیم چون مقدار انرژی که دوغ به بدن می‌دهد کمتر از نوشابه است ولی دارای کلسیم بالا بوده که به سلامتی استخوان کمک می‌کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    0 0
    بس که خوشمزه است این لامسب.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس