در ابتدای این دیدار، سرافراز رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه رشادتهای بسیاری در ارتش وجود داشته و دارد که با پرداخت دقیق و هنرمندانه رسانهای به آن، میتوان الگوهای خوبی را به جامعه معرفی کرد، تصریح کرد: رسانه وظیفه خود میداند که اقتدار ارتش را همواره نشان دهد و پوشش رسانهای مانورهای نظامی و پیشرفتها نیز تا جایی که محدودیتی وجود نداشته باشد با این هدف انجام میشود.
وی یادآور شد: اقتدار ارتش و نیروهای نظامی باید با تولید فیلمها و سریالهای مناسب نشان داده شود، همانطور که در حال حاضر سریال زندگی شهید صیاد شیرازی در دست تولید است که اگر در تأمین بودجه رسانه ملی مشکلی وجود نداشته باشد، به سرعت به اتمام میرسد و میتوان به تولیدات بیشتر نیز رسید.
وی در پایان با بیان این مطلب که خدمت مقدس سربازی از ضروریات جامعه و یکی از بهترین دورانهای زندگی جوانان است، یادآور شد: رسانه ملی و ارتش میتوانند سربازی و زندگی در این دوران را برای جوانان خوشایند کنند.
در این دیدار حجتالاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در سخنانی با اشاره به وجود گروه رادیویی و تلویزیونی در ارتش و تولید برنامههایی خاص و پخش آن از صدا وسیما گفت: تمام تلاش ما در این است که از طریق رسانه، فضایی پدید آید که افرادی که به خدمت سربازی میروند، مؤمن به انقلاب، فضای مقدس سربازی را ترک کنند.
وی با یادآوری این نکته که ارتش با تقدیم حدود 50 هزار شهید به انقلاب و مملکت، نقش مهمی در امنیت جامعه داشته و دارد، تصریح کرد، عمده شهدای ارتش سربازان وظیفه بودهاند و رسانه ملی با پرداختن به زندگی آنها میتواند سهم موثری در معرفی آنها به جامعه داشته باشد و بسیاری از این تولیدات را میتوان مشترک انجام داد.
آل هاشم تأکید کرد: صدا وسیما با داشتن آرشیو غنی از هشتسال دفاع مقدس نقش مهمی را در زنده نگهداشتن آن ایفا میکند.
وی در پایان خواستار تقویت سیگنال رسانی صدا و تصویر شبکهها به مناطق مرزی شد.
در ادامه این دیدار، امیر سرتیپ دادرس رئیس ستاد ارتش با ذکر این نکته که هر وقت به صدا وسیما میآیم تصورم بر این است که به محل کار خودم وارد شدهام، تصریح کرد: احساس میکنم که امروزه عرصه فرهنگ و صداو سیما میدانی برای مقابله با هجمه بیگانگان است و رسانه ملی نیز خط مقدم مقابله با این هجمه رسانهای دشمنان به حساب میآید.
وی یادآور شد: یک پیوند دو سویه با رسانه داریم و امیدواریم که این پیوند افزایش یابد، چرا که رسانه در اعتماد سازی مردم نسبت به توانمندیهای ارتش و نظام تأثیرگذار است.
رئیس ستاد ارتش با بیان قابلیتها و توانمندیهای بخشهای مختلف ارتش و از جمله دانشکده افسری، تصریح کرد که رسانه ملی میتواند با نشان دادن توانمندیهای ارتش غرور نظامیان و افتخار خدمت به جامعه را افزایش دهد.
در پایان این دیدار نیز، امیر سرتیپ پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به نقش اصلی بدنه ارتش در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: اگر عوامل مؤثر در پیروزی انقلاب را بررسی کنیم به عوامل متعددی میرسیم که یکی از مهمترین آنها پیوستن بدنه متدین ارتش به مردم بوده است.
وی از برنامهسازان صدا وسیما خواست تا در برنامهسازیها به این بدنه متدین اشاره شود، ارتشی که به گفته مقام معظم رهبری پاک و مطهر است، پس باید کاری کرد که مردم، این ارتش پاک و مطهر را بهتر ببینند و با دیدن آن آرامش بیشتری احساس کنند.