به گزارش مشرق، مهدی طوسی متخصص پوست و مو با اشاره به عوامل ژنتیکی بیماری اگزما اظهار کرد: عامل ژنتیکی در اگزمای پوستی، عاملی است که فرد را از کودکی درگیر می کند و فرد با ضعف در سیستم دفاعی بدن مواجه میشود که ممکن است عوامل خارجی نیز آن را تشدید کند.
وی با بیان اینکه عامل اصلی تشخیص اگزما قرمزی سطحی پوست و خارش است، افزود: این بیماری با خارش در نقاط مختلف بدن آغاز میشود و در گاهی اوقات به شکل تاولهای ریز در سطح پوست خود را نشان می دهد که خارش بیش از حد این تاول ها امکان خونریزیهای سطحی را نیز به وجود میآورد.
طوسی تصریح کرد: از دیگر علل اگزمای پوستی مصرف برخی از غذاها به خصوص در کودکان است زیرا برخی از کودکان هنگام مصرف شیر گاو و تخم مرغ نسبت به این مواد غذایی حساسیت نشان میدهند که به صورت اگزمای پوستی در نقاط مختلف بدن ظاهر میشود.
وی توصیه کرد: برخی از افراد هنگام استفاده از مواد شیمیایی و بعضا شوینده دچار اگزمای خارجی در سطح پوست میشوند که مهمترین راه برای جلوگیری از این عارضه استفاده از دستکش در هنگام کار با مواد شوینده شیمیایی است.
این متخصص پوست در پایان گفت: بیمارانی که بر اثر عوامل ژنتیکی دچار بیماری اگزمای پوست میشوند باید تحت نظر پزشک متخصص باشند تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند و اگر افرادی بر اثر عوامل خارجی و مصرف برخی از مواد غذایی دچار اگزمای پوستی میشوند باید در صورت تشخیص تحت نظر پزشک خود با مصرف برخی از داروها از بروز آن جلوگیری کنند.
یک متخصص پوست و مو گفت: قرمزی سطح پوست، التهاب و خارش از علایم اولیه اگزمای پوستی که نیازمند بررسیهای دقیق در خصوص علتهای به وجود آورندهی آن است زیرا در برخی از موارد عوامل ژنتیکی به همراه عوامل محیطی اگزمای پوستی را تشدید میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران