به گزارش مشرق، حسین انتظامی، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با آیت الله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز دیدار و گفتگو کرد.
آیت الله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و گزارش ارائه شده، اظهار کرد: دغدغه ای که درحال حاضر نسبت به حوزه مطبوعات وجود دارد، این است که خدای ناکرده رسانه های ارزشمند کشور به مطبوعات بازاری و تجاری تبدیل نشوند .رسالت رسانه ها باید اعتلای فکر و اندیشه و بالابردن سطح افکار جامعه باشد.
حسین انتظامی نیز در این دیدار با اشاره به سیاست های دولت در حمایت از نشریات گفت: از تعدد و تنوع نشریات استقبال میکنیم اما حاکمیت و دولت و نظام نسبت به نشریاتی که ارزشهای جامعه ایران اسلامی را مدنظر میگیرند، تکلیف ویژه دارد.وی تاکید کرد: نشریاتی که درباره قرآن، احکام اسلامی، موضوعات دینی و هیئات مذهبی تلاش واقعی دارند و با این موضوع چاپ میشوند با اختصاص بستههای حمایتی ویژه چون پرداخت سه برابری یارانه و صدور خارج از نوبت مجوز فعالیت، پشتیبانی میکنیم.
معاون وزیر ارشاد با ارائه گزارشی از وضعیت رسانه ها در کشور، از وجود 7500 نشریه دارای مجوز در کشور خبر داد و تصریح کرد: با توجه به مصوبه مجلس، سایتهای خبری نیز مشمول قانون مطبوعات قرار گرفته و فعالیت آن ها قانونمند شده است. در حال حاضر 800 عنوان از رسانه های دارای مجوز کشور متعلق به سایتهای خبری و اطلاع رسانی است.
وی به نشریات استانی، سراسری و تک شهر اشاره و اضافه کرد: فعالیت مطبوعات برای یک شهر خاص و چاپ نشریه ویژه آن محل ازجمله کارهایی است که مورد حمایت وزارت ارشاد خواهد بود تا از این طریق مشکلات و مسایل نشریات استانی و محلی در منطقه خودشان پیگیری و مرتفع شود.
معاون مطیوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع مقدس را از دیگر موارد حمایتی وزارت ارشاد عنوان و تصریح کرد: اگر نشریه ای 70 درصد محتوای خود را به این حوزه ها اختصاص دهد مشمول حمایت های یاد شده قرار خواهد گرفت.
انتظامی ترویج 2 مقوله زبان و ادبیات فارسی و سبک زندگی ایرانی اسلامی را از جمله موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری عنوان کرد و از حمایت ویژه نشریاتی که اهمیت بیشتری به این دو موضوع می دهند خبر داد و گفت: نشریاتی که در این مسیر، سبک زندگی ایرانی اسلامی را در مقابل سبک زندگی غربی ترویج میکنند مورد حمایت ویژه خواهند بود، باید تفاوتی بین آنها که عفت، حیا، پاکدامنی، قناعت، صرفهجویی را ترویج و فرهنگ سازی میکنند با رسانههایی که فرهنگ بیگانه را در تبلیغ خود دارند باشد. وی همچنین اظهار کرد: نشریاتی که در جدار مرزی منتشر می شوند، در صورتیکه به ترویج همبستگی ملی و همگرایی بپردازند، از حمایت ویژه ای برخوردار می شوند.
انتظامی ادامه داد: نشریاتی که ترویج دهنده سواد علمی باشند و با بیشرفت علمی همگام شده و باعث ارتقاء سطح سواد مردم شوند نیز مورد توجه بیشتر قرار گرفته و در همین زمینه برای استان های کم برخوردار نیز بسته های حمایتی ویژه ای درنظر گرفته شده است.
معاون وزیر ارشاد در خصوص استان فارس نیز ابراز داشت: استان فارس به لحاظ تنوع و دیرپایی مطبوعاتش دارای جایگاه رسانه ای قابل توجهی است و به نسبت از نشریات کم حاشیه تری برخوردار است که به روحیه نجیب مردم فارس بر می گردد.
وی در پایان به موضوع انتخابات پیش رو پرداخت و گفت: برای اینکه سایت های خبری در جریان برگزاری انتخابات دچار بی اخلاقی نشوند، طرحی ارائه شده تا هیچ پایگاه خبری نتواند بدون شناسنامه به فعالیت بپردازد و درج نام مدیر مسئول، آدرس و شماره تماس برای پیگیری و ارتباط از جمله ملزومات ادامه فعالیت سایت های خبری است.
منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کد خبر 435046
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳
نشریاتی که در حوزه قرآن و احکام اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت، ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی و تقویت زبان فارسی فعالیت می کنند از بسته های حمایتی ویژه ای چون پرداخت سه برابری یارانه و صدور مجوز خارج از نوبت بهره مند خواهند شد.