وی ادامه داد: ما برخلاف سایر کشورها کمتر به سمت ساختن سریالهای دنباله دار میرویم و اغلب سریالهایمان در فصل اول و دوم تمام میشوند، اما در این فضا مقدم توانست شخصیتهایی را خلق و پرورش دهد که این مجموعه را بر اساس آنها دنبالهدار کند و این همان نقطه قوت سریالسازی ایشان است.
این کارشناس رسانه افزود: شخصیتهای این سریال به خوبی بین مردم جا افتاده و پرداخت شدهاند و از قالب تیپ بیرون آمده و هرکدام شخصیت و هویت مخصوص به خود را دارند. بازیهای قابل توجه بازیگرانی چون محسن تنابنده، رامین فر، مهرانفر، خمسه هرکدام به نوبه خود قابل تحسین است، بطوری که نمیتوان بازیگر دیگری را جایگزین این افراد کرد.
وی با اشاره به قصه این سری از سریال «پایتخت» افزود: اگر از لحاظ داستانی بخواهم فصل چهارم این سریال را با فصلهای پیشین آن قیاس کنم، باید بگویم که داستان سریال نه جلو و نه عقب رفته است و تنها امتیازش این است که برگشت به عقب هم نداشته است، اما همینقدر که میتواند مخاطب را پای تلویزیون نگه دارد، انتظاری را در او برای تماشای سریال ایجاد کند و جذابیتی برای دنبال کردن داستان این شخصیتها برایش دارد، جای خوشحالی دارد.
این تهیه کننده برنامههای تلویزیونی در ادامه بیان کرد: به طور کلی تلویزیون در ایام ماه رمضان موفق عمل کرده و سریال و برنامههایی داشت که مردم درباره آنها صحبت کنند و با توجه به هجوم رسانهای و انواع و اقسام برنامههای این حوزه که در کشور ما به شیوههای مختلف دریافت میشود باید گفت موفق بوده است. ضمن اینکه در ماه رمضان خودم برنامه زنده داشتم و خیلی نتوانستم سایر آثار تلویزیون را دنبال کنم.
وی با اشاره به موفقترین برنامهها و امتیازدهی به آنها نیز گفت: اگر بخواهم امتیاز دهم، در درجه اول به سریال «پایتخت» و بعد از آن به برنامه «خندوانه» و «ماه عسل» نمره مثبت میدهم. معتقدم هر برنامه و سریالی که بتواند مردم را وادار کند تا آن را دنبال کرده و در شبکههای اجتماعی و محافل خانوادگی راجع به آن بحث کنند، موفق بوده است.