بلافاصله بعد از اعلام به توافق رسیدن وزرای خارجه ایران و شش قدرت، عده‌ای در رسانه‌ها و اندیشکده‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، در قالب‌های مختلف شروع به ایران‌هراسی و خطرناک جلوه دادن ایران پساتوافق برای جهانیان کردند.

گروه جنگ نرم مشرق- دو هفته قبل تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای توانست با جمع‌بندی‌ای که در وین صورت گرفت به دو سال مذاکره خاتمه داده و با 6 کشور در گروه 1+5 به جمع‌بندی پیرامون مسئله هسته‌ای و رفع تحریم‌ها دست پیدا کند.

از همان زمان اعلام این جمع‌بندی، طرف آمریکایی ادعاهای واهی خود درباره ایران را شروع کرده و در شرایط مختلف تهدیدات خود را مطرح کرد. بلافاصله بعد از اعلام به توافق رسیدن وزرای خارجه ایران و شش قدرت، عده‌ای در آمریکا و رژیم صهیونیستی، در قالب‌های مختلف شروع به ایران‌هراسی و خطرناک جلوه دادن ایران پساتوافق برای جهانیان کردند.

و این در حالی بود که عده‌ای در ایران تصور می‌کردند بعد از به نتیجه رسیدن مذاکرات، ایران‌هراسی غربی‌ها کاهش یافته و یا کاملا منتفی خواهد شد؛ اما با اعلام به نتیجه رسیدن مذاکرات نه تنها امواج ایرا‌ن‌هراسی غربی‌ها کم‌تر نشد بلکه به شکل عجیبی شدت یافت. در ادامه تصاویری مختصر از اخبار بسیاری که راجع‌به خطرناک بودن ایران پسامذاکرات در فضای مجازی منتشر شده است را مشاهده می‌کنید:









توافق هسته‌ای تا حد خطرناکی، مهارت اتمی در اختیار ایران قرار خواهد داد


توافق هسته‌ای ایران، احتمالا این کشور را بیش از آنچه که اوباما ادعا می‌کند به بمب هسته‌ای نزدیک می‌کند



داعش از توافق هسته‌ای با ایران سود می‌برد


سناتور لیندسی گراهام: این خطرناک‌ترین و غیرمسئولانه‌ترین مرحله‌ای است که من در تاریخ سیاست خارجی منطقه ایران (خاور میانه) دیده‌ام


مصاحبه نتانیاهو درباره دلایل مرگبار بودن توافق با ایران


اسکات واکر واقعا می‌خواهد ایران را بمباران کند


جان بولتون: ایران را بمباران کنید


اگر ما از عهده ایران برنیاییم، ایران هلوکاست دیگری را در آمریکا و اسرائیل به راه خواهد انداخت/ تصویر: عروسکی از بمب اتمی منفجر شده‌ای که در یکی از میادین نیویورک به نمایش درآمده، روی پلاکارد دیگری نوشته شده است به ایران اعتماد نکنید

این سری‌ از ایران‌هراسی‌ها به خبرگزاری‌ها و بازی‌های رسانه‌ای محدود نشده و به دلیل استراتژیک بودن موضوع توافق هسته‌ای ایران با شش کشور، رنگ و بوی اندیشکده‌ای و رسمی‌تر نیز به خود گرفته است. در ادامه بخش کوچکی از ایران‌هراسی‌های اندیشکده‌ای را از نظر می‌گذرانید.


اندیشکده آمریکن اینترپرایز: آیا ایران می‌خواهد آمریکا را زیر پا له کند؟


اندیشکده آمریکن اینترپرایز: سپاه پاسداران ایران نشانه‌هایی مبنی بر پذیریش توافق ارسال می‌کند


اندیشکده آمریکن اینترپرایز: ایران: ما از همه گروه‌های تروریستی که بخواهیم حمایت می‌کنیم


اندیشکده آمریکن اینترپرایز: سه نتیجه توافق با ایران/ تجربه چند دهه گذشته نشان می‌دهد که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است. ایران بمب اتمی می‌خواهد. اما چالش اصلی برای ما فهم این نکته است که شاید ایران فقط به دنبال سلاح هسته‌ای نیست.


اندیشکده آمریکن اینترپرایز: آیا آمریکا ایران را از لیست تروریسم خارج خواهد کرد؟


اندیشکده هریتیج: تد کروز: با توافق ایران، جهادی‌ها (تروریست‌های مد نظر آمریکا) از پول‌های ما برای کشتن آمریکایی‌ها استفاده خواهند کرد

هر چند که از ابتدا پیش‌بینی چنین امری ساده می‌نمود و به وضوح مشخص بود که با وجود نتانیاهو و سناتورهای تندرویی چون تام کاتن، لیندسی گراهام و ... در کنگره، ایران‌هراسی پسامذاکراتی رقم خواهد خورد اما امید بستن به دشمنی نکردن دشمنان قسم خورده، کار چندان عاقلانه‌ای به نظر نمی‌رسد.

جمهوری‌خواهان آمریکا که طی دو سال اخیر به مخالف‌ترین‌های توافق هسته‌ای با ایران معروف شده‌اند چندی پیش در ویدئویی خطرات هسته‌ای شدن ایران به زعم خودشان را گوشزد کردند. در آغاز این ویدئوی تبلیغاتی، دختری به نام دیزی نشان داده می‌شود که در حال جدا کردن گلبرگ‌ها از یک گل است و پرپر شدن آنها را از یک تا ده می شمارد، سپس صدای دختر قطع شده و صدای خشن شمارش معکوس انفجار بمب اتمی آغاز می‌گردد و سرانجام بمب منفجر می‌شود. بلافاصله این پیام بر روی صفحه درج می‌گردد: "تهدید اسراییل، تهدید آمریکاست. در کنار اسراییل می‌ایستیم و ایران هسته‌ای را نمی‌خواهیم".

دانلود


در یکی از ویدئو کلیپ‌های ساخته شده توسط گروه ضد ایرانی IranTruth، که تحت پروژه "مرکز سیاست‌های امنیتی" (CSP) از طریق تصویر و فیلم و مقالات گوناگون سعی در القاء ایران هراسی در مخاطب و بزرگ نشان دادن خطر و تهدید ایران برای آمریکا و دوستانش دارد دو تن از مقامات ارشد ایرانی (که اشاره به رییس جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان دارد) پس از حصول مذاکرات را به تصویر می‌کشد. صرفنظر از ایرادات لهجه‌ای و کلامی (مانند ادای ترحیم به جای تحریم)، نوع پردازش صحنه‌ها تصنعی و بازی بازیگران بیشتر مضحک به چشم می‌آید.