کد خبر 457954
تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵

بهادر زمانی گفت:‌ روحانیون هم مثل همه ما آدم‌ها زندگی عادی دارند و نباید اغراق شده آنها را به تصویر بکشیم. از این موضوع بسیار ناراحتم که برخی از سازندگان آثار هنری این قشر از جامعه را طوری نشان می‎‌دهند که مخاطب در شرایطی ناخودآگاه آنها را پس می‌زند.

به گزارش مشرق، «بهادر زمانی» بازیگر نقش سیدرضا روحانی مسجد در سریال «تنهایی لیلا» و ایفاگر نقش حضرت ابوالفضل(ع) در فیلم سینمایی رستاخیز گفت:‌ بعد از حضور در نقش حضرت عباس (ع) در فیلم سینمایی «روز رستاخیز» تا مدتی تصمیم داشتم تا در هیچ اثر هنری حضور نداشته باشم که چهره‌ام سبقه تصویری برای مخاطب پیدا نکند و بر همین اساس حدود ۳ تا ۴ سال کار نکردم.

وی درباره حضورش در فیلم «روز رستاخیز» که اولین کار تصویری وی بوده است نیز گفت:‌ «روز رستاخیز» فارغ از تمام عناصر خارق العاده و شیرینی که برایم داشت،‌به ناخودآگاه چیزی را در من روشن کرد.من بی قضاوت وارد این پروژه شدم و بعد از یکسال تحقیق درباره نقش حضرت عباس (ع) وارد پروژه شدم و از خودشان خواستم تا در این راه مرا کمک کنند.

وی همچنین درباره انتخاب نقش سید رضا پس از ایفای یک نقش تاریخی توضیح داد:‌ اولین دلیلی که مرا برای پذیرفتن نقش سیدرضا در سریال تنهایی لیلا ترغیب کرد،‌ سید بودن این شخصیت بود که تا به حال روحانی سید آن هم در این ابعاد شخصیتی در سریالها ندیده ایم و عوامل تولید این سریال نیز به دلیل  حساسیت موجود مدت زمان زیادی را برای انتخاب این نقش صرف کردند.

این بازیگر درباره اینکه چه نکات اخلاقی و رفتاری در شخصیت سیدرضا مورد توجه بوده نیز اظهارداشت:‌ مدت زمان زیادی است که با روحانیون ارتباط دارم و حتی برخی از دوستان صمیمی و نزدیکم روحانی هستند. در این مدت نوع لباس پوشیدن و رفتارهای آنها را از نزدیک به خوبی در خاطرم سپردم و باید بگویم با علاقه این نقش را انتخاب کردم.

این بازیگر با بیان ویژگی‌های رفتاری این شخصیت گفت:‌ علاوه بر اینکه خصیصه‌های بارزی را در این نقش دوست داشتم،‌ نوع صحبت کردن و حرف‌های خوبی که قرار بود این سید روحانی در ارتباطش با مردم این محله بزند برایم شیرین‌تر بود.

وی با اشاره به بازخوردهای مردم از این نقش نیز بیان داشت:‌ خودم در برخوردهای شخصی به این شکل هستم. اما زمانی که لباس روحانی بر تن کردم، مردم فکر کردند که واقعا روحانی هستم و حتی برای مشاوره پیش من می‌آمدند. بر همین اساس رفتارهای بیرونی‌ام غیر از زمانیکه جلوی دوربین بودم،‌ زیر ذره بین مردم می‌رفت و همین موضوع برایم تا حدودی سخت بود.

وی افزود:‌به عقیده من اگر هنر با سختی همراه نباشد که دیگر هنر نیست و همه هنرمندان ما تا به حال به این شکل کار کرده‌اند. حتما هنر در شرایطی اتفاق می‌افتد که اجرا کننده آن شرایط سختی را متحمل شود.

زمانی با اشاره به اینکه اولین تجربه حضور در سریال را با «تنهایی لیلا» تجربه کرده است نیز گفت:‌ همیشه محمدحسین لطیفی به این معروف است که هم خودش در کارهایش آرامش دارد و هم اینکه آرامش را به کل گروهش تزریق می‌کند. در مورد تنهایی لیلا هم این موضوع کاملا مصداق بارز دارد و در این مدت ۵ ماهه با هدایت محمدحسین لطیفی کوچکترین تنشی به گروه ما وارد نشده است. علاوه بر این به این دلیل که خودم کارگردانی خواندم همیشه کارگردانی و نویسندگی برایم از اولویت‌هایم بوده است.

وی درباره حضور روحانیون در سریال‌های تلویزیونی نیز توضیح داد:‌ برای ساخت تنهایی لیلا ما تمام تلاشمان را به کار بستیم تا سیدرضا بازیگر نباشد، یعنی اینکه من به عنوان بازیگر سعی کردم تا این شخصیت را طوری بازی کنم که به واقعیت خیلی نزدیک باشد.

زمانی گفت: روحانیون هم مثل همه ما آدم‌ها زندگی عادی دارند و نباید اغراق شده آنها را به تصویر کشیم. از این موضوع بسایر ناراحتم که برخی از سازندگان آثار هنری این قشر از جامعه را طوری نشان می‎‌دهند که مخاطب در شرایطی ناخودآگاه آنها را پس می‌زند.


منبع: فارس