وی به علل مختلف مرگ و میرها در کشور اشاره کرد و گفت: شایعترین این علل برخلاف گذشته که بیماریهای واگیردار بودند، امروز بیماریهای غیر واگیر هستند که سرطانها، بیماریهای قلبی و عروقی و سوانح و تصادفات از جمله آنهاست.
مدیر مرکز اطلاعات پزشکی کشور افزود: ارائه این آمارهای دقیق بستری را فراهم میآورد تا بتوانیم بیماریها و مرگ و میرهای ناشی از آن را به صورت دقیق شناخته و وزارت بهداشت نسبت به در نظر گرفتن راهکارهای پیشگیرانه و دیگر عناصر به حداقل رساندن آسیبها اقدامات لازم به انجام برسد.
خسروی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: کارگاه کشوری نظام ثبت و طبقهبندی علل مرگ در کشور در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حالی برگزار میشود که ما در این کارگاه سعی داریم به شرکتکنندگان روشهای جدید و الگوهای مناسبتری را در ثبت اطلاعات مربوط به این حوزه انجام داده و تلاش جدی را داشته باشیم تا زمینه برای ثبت دقیق اطلاعات مربوط به مرگ و میرها به انجام برسد.
وی بیان کرد: آنچه که در این زمینه باید اعلام کنیم توجه به علل و عوامل شیوع بیماریها و مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای سرطانی، قلبی و عروقی است که ضروری است با یک برنامهریزی و آموزش دقیق در این بخش به سمتی حرکت کنیم تا ضعفها و کاستیها نیز برطرف شود.