کد خبر 462277
تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷

همزمان با ورود هزاران پناهنده افغان، عراقی و سوری به کشور آلمان، گروهی از شهروندان این کشور با ایجاد مراکز تدارکاتی اقدام به اهدای مواد غذایی و دارویی به آنها کرده اند.

گروه بین الملل مشرق- همزمان با ورود هزاران پناهنده افغان، عراقی و سوری به کشور آلمان و علی رغم مخالفتهای احزاب دست راستی و سوسیالیست فعال در این کشور با پذیرش پناهندگان جدیدی، گروهی از شهروندان این کشور با ایجاد مراکز تدارکاتی اقدام به اهدای مواد غذایی و دارویی به آنها کرده اند. 


در همین رابطه روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، اداره فدرال امور مهاجرت و پناهندگی در آلمان از افزایش شمار پناهندگان سوری خبر داد و پیش بینی کرد که در آینده مهاجران بیشتری از سوریه به آلمان بیایند. "منفرد اشمیدت"، رئیس اداره فدرال امور مهاجرت و پناهندگان در آلمان در گفتگو با هفته نامه "اشپیگل" تصریح کرد که شرایط در کشورهای ترانزیت مانند ترکیه یا لبنان بدتر می شود و ناامیدی سوری ها هم بیشتر می شود.


وی افزود: بسیاری از سوری هایی که به کشورهای همسایه فرار کرده اند در واقع می خواهند برگردند، اما حالا آن ها متوجه می شوند که شرایط در سوریه همواره بدتر می شود، آن ها می خواهند در جایی که شانسی برای زندگی می بینند زندگی خود را دوباره بسازند. اشمیدت انتظار تعداد زیادی مهاجر از سوریه به آلمان را داشته و تاکید کرد که حدود تنها 200 هزار نفر از اعضای خانواده های سوری به آلمان می آیند.


در این میان وزرای دادگستری و کشور اتحادیه اروپا می خواهند در نشستی ویژه در دو هفته آینده به بحران پناهندگان بپردازند. دولت لوکزامبورگ یکشنبه شب در حمایت از برگزاری این نشست اعلام کرد که شرایط در داخل و خارج جامعه ما بی سابقه است. بر اساس اعلام لوکزامبورگ در دیدار وزرای اتحادیه اروپا در 14 سپتامبر(23 شهریور) از جمله به مسئله بازگشت پناهندگان، همکاری های بین المللی در این راستا و اقدامات علیه قاچاق انسان پرداخته خواهد شد.


کمیسیون اتحادیه اروپا پیشنهاد داده است که پناهندگان بر اساس طرح سهمیه اجباری در کشورهای عضو تقسیم شوند. اما مخالفت هایی با این طرح به ویژه از طرف انگلیس و کشورهای شرق اروپا وجود دارد. آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان نیز روز گذشته تقسیم سریع و عادلانه پناهجویان در سراسر اتحادیه اروپا را خواستار شد. دولت آلمان به شدت تحت تاثیر مسئله پناهندگان قرار دارد و پیش بینی می شود حدود 800 هزار پناهنده در سال جاری به این کشور بیایند.