وی تاکید کرد: بیتردید حفظ و نگهداری این مکان های مهم به عنوان اسناد هشت سال دفاع مقدس و انتقال آن به نسل های آینده، گام بزرگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه محسوب می شود.
امینی از گلزارهای شهدا به عنوان مکانی مقدس را یکی از رویکردهای بنیاد در ساماندهی گلزارها دانست و گفت: از دیگر رویکردهای این کار می توان به «جلوگیری از تخریب این گلزارها»، «اخذ رضایتمندی خانوادههای شهدا»، «استفاده از مصالح ماندگار»، «به کارگیری معماری ایرانی اسلامی در طراحیها»، «ایجاد شرایط مناسب برای استفاده بهینه از این مکانها جهت برگزاری مراسم ترویجی» و «ثبت ملی گلزار در زمره اسناد معنوی در سازمان میراث فرهنگی» اشاره کرد.
امینی به آمار گلزارهایی که در دست ساماندهی قرار دارند اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ساماندهی تعداد 445 گلزار با تعداد 21 هزار و 87 مزار با پیشرفت فیزیکی 61 درصد در سراسر کشور در دست انجام است که در صورت تامین اعتبار غالبآ تا پایان سال 94 به اتمام خواهند رسید.
وی افزود: گلزار بهشتزهرا(س) تهران با تعداد 28 هزار و 540 مزار و با پیشرفت فیزیکی 31 درصد در برخی از قطعهها و بیشتر معابر و سرویسهای جانبی اعم از آب و برق و گاز و فضای سبز بهعنوان یک طرح ملی در دستور کار مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهرداری تهران قرار دارد که پس از طراحی جامع و اخذ رضایت خانواده محترم شهدا بهصورت فازبندی و مرحلهای اقدام خواهد شد.
همچنین تعداد 6278 گلزار با تعداد 31 هزار و 788 مزار که عمدتاً در گروه گلزارهای زیر 10 مزاری و روستایی هستند در دستور کار سالهای آتی قرار دارند که تاکنون اقدامی درباره آنها صورت نگرفته است.