نمی توان درک کرد که بهای جنگ علیه تروریسم بسیار بیشتر از هزینه های خود تروریسم باشد و قربانیان مبارزه با تروریسم نیز بیشتر از قربانیان عملیات تروریستی بزدلانه باشد زیرا فرض بر این است که ماموریت ارتش – هر ارتشی که باشد- حمایت از دولت و ملت است نه تکمیل تجاوزات علیه آن دو.
در آمریکا و اروپا بحث های گسترده ای در بالاترین سطح درباره این موضوع صورت می گیرد که آیا قتل شهروند دارای تابعیت آن کشور در صورت دست داشتن در تروریسم جایز است؟ زیرا قتل مجازاتی است که اجرای آن تنها به وجود حکم قضایی نهایی علیه مجرمی که مستحق این مجازات است، بستگی دارد و در حالیکه در چنین کشورهای پیشرفته ای این بحث ها وجود دارد اما ما هیچ بررسی و یا اعتراضی به بمباران غیر نظامیان و یا قتل آنها در بمباران بی هدفی که ارتش به بهانه مبارزه با تروریسم انجام می دهد، نمی بینیم و نمی شنویم.
به نوشته روزنامه القدس العربی، بر اساس گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر، نظام مصر طی دو سال گذشته 3255 ساختمان در سینا اعم از خانه و یا تاسیسات و نیز 1692 جریب زمین زراعی ساکنان سینا را تخریب کرده است و اخیرا نیز اقدام به غرق آب کردن منطقه مرزی نوار غزه با آبهای شور دریا کرده که این آبها برای خاک مخرب است و ذخایر آبهای زیر زمینی را نابود می کند و با این کار مناطق وسیعی از رفح، العریش و شیخ زوید را به مناطق صحرایی غیر قابل استفاده بشر تبدیل کرده است و گذشته از تخریب منازل و خانواده هایی که از سینا رانده شده اند، گزارش دیده بان حقوق بشر نشان می دهد که 3600 نفر در حملات مصر علیه تروریسم در سینا به قتل رسیده اند که رقم بسیار بالا و نجومی است و در مقایسه با حجم قربانیان خود عملیات تروریستی بسیار زیاد است زیرا گزارش ها نشان می دهد که از زمان عزل محمد مرسی رئیس جمهور سابق مصر تاکنون در جریان عملیات تروریستی بین 200 تا 300 نفر کشته شده اند و اغلب این عملیات و قربانیان آن نیز خارج از سینا بوده و در سال 2015 یعنی دو سال پس از آغاز جنگ علیه تروریسم رخ داده است.
همچنین در یک مقایسه دیگر بین قربانیان عملیات ارتش مصر در سینا با تجاوز وحشیانه و ددمنشانه اسرائیل علیه نوار غزه در سال 2014 متوجه می شویم که عدد و رقم شرم آوری است زیرا قربانیان عملیات ارتش مصر در سینا 3600 نفر بوده در حالیکه در حملات اسرائیل علیه فلسطینیان ساکن غزه 1742 نفر کشته شدند.
در تجاوز وحشیانه اسرائیل علیه غزه هواپیماهای این رژیم 2465 خانه را تخریب کردند اما در جنگ السیسی علیه تروریسم 3255 خانه تخریب شده است و این آمار و ارقام بار دیگر این سوال را مطرح می سازد که آیا هدف از جنگ علیه تروریسم واقعا تروریسم است یا خیر؟ آیا این جنگ که دیده بان حقوق بشر از آن به عنوان «جنگ شکست خورده» یاد کرده، توانسته است چیزی برای مصری ها محقق سازد و امنیت و ثبات بیشتری برای آنها فراهم آورد یا خیر؟ گذشته از این گزارش دیده بان حقوق بشر فاش کرد که منبع واردات سلاح تروریست ها در مصر، لیبی است نه غزه و سلاح های موجود در سینا تجهیزاتی است که از سینا به غزه قاچاق می شود نه بالعکس و این یعنی اینکه ارتش مصر برای تضمین عدم رسیدن سلاح به فلسطینیان جنگ می کند و هدف آن «مبارزه با تروریسم» نیست.