به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، دکتر"کرامت یوسفی" در نخستین گردهمایی بزرگداشت شهدا،ایثارگران و پیشکسوتان عرصه بهداشت و درمان که در محل سالن اجتماعات بیمارستان شفا کرمان برگزار شد اظهار کرد: در روزهای جنگ تحمیلی که ما در بیمارستانهای صحرایی خدمترسانی میکردیم بعثیها هر روز سه نوبت بیمارستانها را بمباران میکردند.
وی افزود: در یکی از عملهای جراحی در فاصله بسیار کمی از بیمارستان هواپیمایی سقوط کرد و انفجار مهیبی رخ داد اما هیچگاه این اتفاقات مانع از انجام کار ما نمیشد، ما جانمان کف دستمان بود و انجام وظیفه میکردیم.
یوسفی بیان کرد: در آن زمان معیار پول نبود بلکه انجام وظیفه و خدمترسانی به رزمندگان بود و نه تنها جامعه پزشکی که همه افرادی که در آن فضا قرار داشتند بدون ترس و واهمه کار خود را انجام میدادند.
این یادگار دوران دفاع مقدس گفت:زمان آغاز جنگ 12 هزار پزشک در ایران وجود داشت که با شروع جنگ 6000 نفر آنها از ایران خارج شدند و کمتر از 2000 پزشک چاقو به دست در تمامی رشتهها جنگ هشت ساله را اداره میکردند.
وی تاکید کرد: ما افتخار میکنیم و منتی نداریم که با حضور همکاران پزشک مخلص، پرستاران سختکوش و فعال و بدون حضور پزشکان خارجی آن روزها را سپری کردیم و حتی در برخی موارد در مقابل نیرو و قدرت بانوان پرستاران متحیر میماندیم.
یادآوری میشود: دکتر یوسفی که یکی از معدود جراحان فک و صورت حاضر در جبهههای جنگ بوده و تنها در جریان عملیات کربلای4 و کربلای5، طی مدت چهار ماه استقرار در خوزستان تعداد 660 مورد جراحی فک و صورت انجام داده است، در پایان به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت.
یک پزشک یادگار دوران دفاع مقدس گفت: این یادگار دوران دفاعمقدس گفت حدود 2000 پزشک چاقو به دست در تمامی رشتهها جنگ هشت ساله را اداره کردند.
منبع: ایسنا