وی افزود: سطح زیر کشت گردو در کشورمان در حال حاضر حدود 140 هزار هکتار است که 110 هزار هکتار آن بارور و 30 هزار هکتار آن غیر بارور است.
مدیرکل دفتر میوههای سردسیری وزارت جهاد تصریح کرد: عملکرد تولید گردو از هر هکتار در کشور حدود 2 تن است در حالی که متوسط عملکرد هر هکتار گردو در جهان 3 هزار و 400 کیلوگرم است.
روئینتن با بیان اینکه قسمت عمده گردوی تولیدی در کشور به مصرف میرسد، گفت: براساس آخرین آمار گمرک در سال 93 میزان صادرات گردو ایران در این سال حدود 2 هزار تن بوده و کشورهای مقصد آن امارات، عراق، ترکیه و ... است.
وی تصریح کرد: استان همدان با تولید حدود 36 تن در سال رتبه اول تولید این محصول را در کشور دارد و بعد از آن استانهای فارس و کردستان در رتبه دوم و سوم تولید این محصول قرار دارند.
مدیرکل دفتر میوههای سردسیری وزارت جهاد بیان داشت: چین و آمریکا هم به ترتیب با تولید یک میلیون و 700 هزار تن و 450 هزار تن رتبههای اول و دوم تولید این محصول را دارا هستند.رتبه سوم ایران در تولید گردو/ سالانه 222 هزار تن گردو در کشور تولید میشود
مدیرکل دفتر میوههای سردسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران با تولید 222 هزار تن گردو رتبه سوم جهان را در تولید این محصول دارد.