گروه جنگ نرم مشرق - سناتورها و ژنرالهای آمریکایی به دنبال حمایت و تجهیز یک گروهک تروریستی نظامی (منافقین) برای مقابله با ایران هستند.
به گزارش سایت «گلوبال ریسرچ» در جلسه اخیر استماع کنگره آمریکا، سناتور اسبق آمریکایی «جوزف لیبرمن»، ژنرال «جیمز جونز» فرمانده اسبق تفنگداران آمریکا و کلونل بازنشسته ارتش آمریکا «وزلی مارتین» از سناتورهایی آمریکایی خواستند تا نه تنها واشنگتن به حمایت از گروهک تروریستی منافقین ادامه دهد، بلکه از گروههایی نظیر منافقین در داخل ایران برای به خطر انداختن موجودیت نظام ایران حمایت کند.
سناتور لیبرمن در ابتدای سخنان خود گفت: اقدام ما برای خارج کردن گروهک منافقین از فهرست گروههای تروریستی نه تنها کار درست و منطقی بود، بلکه حقیقت این است که ما باید از آنها و دیگر گروههای مخالف نظام ایران بیش از پیش حمایت نماییم.
وی همچنین تاکید کرد: ما باید از فرصت ایجاد شده توسط توافق هستهای استفاده کنیم. این توافق نباید مانعی برای مقابله ما با اقدامات ایران در سوریه شود. ما باید تحریمهای خود علیه ایران در زمینههای حقوق بشر و حمایت از تروریسم را حفظ کنیم. نظام ایران ناامید شده است. ما میتوانیم با حمایت از گروههای مخالف این تغییر را ایجاد کنیم. آنها به کمک ما نیاز دارند. آنها میتوانند نظام ایران را تحت فشار قرار دهند.
تیتر «گلوبال ریسرچ» در رابطه با گروهک تروریستی مجاهدین خلق (منافقین): حمایت آمریکا از یک گروه نظامی تروریستی جدید علیه ایران، آیا این پیشزمینه آغاز جنگی وسیعتری است؟
آمریکا بدون آنکه از اقدامات خود از لیبی تا سوریه که باعث آشوب، گسترش تروریسم، کشتارهای دستجمعی و نابودی تمدنها شده است، شرمسار باشد، حالا به دنبال آن است تا با همان تاکتیک یعنی استفاده از گروههای نیابتی تروریستی جامعه ایران را نابود سازد.
در حالیکه لیبرمن، ژنرال جونز و کلونل مارتین توضیحی درباره نحوه حمایت آمریکا از تروریستهای منافقین در جنگ نیابتی با ایران ارائه ندادند، اما به نظر میرسد که آنها درباره جزئیات این حمایت نیز به نتایجی رسیدهاند.
اما گروهک منافقین سازمانی تروریستی است. این گروهک سالها حملات تروریستی و خرابکارانهای را علیه نظام ایران و هموطنان خود و همچنین آمریکاییها انجام داده است. این گروهگ در داخل ایران اقداماتی برای ترور شخصیتهای سیاسی و غیرنظامی و همچنین دانمشندان این کشور انجام داده است. این گروهک همچنین در هند، گرجستان و تایلند نیز عملیاتهایی برای بدنام کردن نظام ایران انجام داده است.
این اولین باری نیست که در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا، افرادی تلاش میکنند تا خاطرات اقدامات تروریستی گروهک تروریستی منافقین را پاک کنند.
سناتور اسبق آمریکایی «جوزف لیبرمن» به همرا دو بازنشسته ارتش از سناتورهای آمریکایی خواستند تا با استفاده از گروههایی نظیر منافقین در داخل ایران، موجودیت نظام جمهوری اسلامی را به خطر بیاندازند
گروهک تروریستی منافقین این امکان را برای آمریکا فراهم آورده است تا به صورت محدود با ایران درگیر شود. این نقش منافقین در سال 2009 چند سال قبل از آنکه این گروهک از فهرست سازمانهای تروریستی وزارت امور خارجه آمریکا خارج شود در گزارشی از موسسه بروکینگز با عنوان «کدام مسیر به سوی ایران؟ گزینههایی برای راهبرد جدید آمریکا در قبال ایران» مطرح شد.
در این گزارش آمده بود: شاید مهمترین گروه مخالفی که توجه آمریکا را برای جنگ نیابتی با ایران جلب کرده، شورای ملی مقاومت ایران است که توسط گروهک منافقن بنا نهاده شده است. منتقدان معتقدند که این گروه غیردموکراتیک، فاقد مقبولیت و ضدآمریکایی است. برخلاف این مسائل، این گروه سابقه طولانی در مخالف با نظام ایران دارد و عملیاتهای زیادی را از قبیل حملات موفق و عملیاتهای جمعآوری اطلاعات انجام داده است که بسیار برای آمریکا ارزشمند میباشد. طرفداران آمریکایی این گروهک تروریستی میگویند که منافقین همپیمان آمریکا در تلاش برای تغییر نظام در ایران محسوب میشوند و از آنها میتوان به عنوان یک گروه نیابتی برای جمعآوری اطلاعات استفاده کرد.
برای اثبات این که این گزارش موسسه بروکینگز تنها یک بحث نظری نبوده است میتوان به این مساله اشاره کرد که اندکی بعد در سال 2012 این گروهک از فهرست سازمانهای تروریستی آمریکا خارج شد. این نکته که گروهی از سناتورها و نظامیان بازنشسته آمریکایی یکبار دیگر این هفته بر استفاده از گروهک منافقین علیه نظام ایران تاکید کردند، باید هشداری باشد مبنی بر اینکه منتظر اقدامات جنایتکارانه دیگری از جانب این گروهک باشیم.
گروهک منافقین این امکان را برای آمریکا فراهم آورده است تا به صورت محدود با ایران درگیر شود
لیبرمن پیشنهاد میکند که آمریکا باید جنگ نیابتی و تلاش برای تغییر نظام ایران را بدون توجه به توافق هستهای به پیش ببرد. همین مساله در گزارش سال 2009 موسسه بروکینگز نیز آمده بود:
هر گونه اقدام نظامی علیه ایران با مخالفتهایی در سراسر جهان مواجه میشود و نیازمند شرایط بینالمللی مناسب است. بهترین روش برای کاهش مخالفتهایی جهانی و افزایش حمایتها این است که حمله تنها زمانی صورت گیرد که پیشنهاد بسیار خوبی به ایرانیها شده باشد و آنها آنرا رد کرده باشند. میتوان این مساله را نشانهای برای اثبات اقدامات ایران در دستیابی به تسلیحات اتمی تعریف کرد.
در سال 2009 نیز موسسه بروکینگز در گزارشی با عنوان «کدام مسیر به سوی ایران؟» استفاده از گروهک تروریسی منافقین علیه ایران را پیشنهاد داده بود
مشخص است که نویسنده گزارش موسسه بروکینگز در سال 2009 و سخنرانی لیبرمن در جلسه استماع کنگره آمریکا در این هفته هردو به تلاش آمریکا برای استفاده از توافق هستهای برای فریب و تغییر نظام ایران اشاره میکنند.
برای آنهایی که از مداخله نظامی روسیه در سوریه متعجب شدهاند، یک مساله باید واضح باشد. آمریکا تنها به سوریه، عراق، افغانستان و لیبی بسنده نمیکند. مشخص است که هدف بعدی واشنگتن ایران است.