به گزارش مشرق، شهیندخت مولاوردی روز سه شنبه در کارگاه ملی مداخله در فرآیند طلاق در یزد افزود: بهره گیری از همه ظرفیتهای موجود و استفاده از روشهای عالمانه مداخله در راستای کنترل و کاهش طلاق ضروری است.
وی ادامه داد: طلاق همه موجودیت یک خانواده را تحت تاثیر قرار میدهد بنابراین باید با این پدیده بصورت جدی و دقیق با استفاده از تمام توان مقابله کرد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اظهار داشت: برای کنترل و پیشگیری از موضوع طلاق در خانوادهها باید با حساسیت خاص و وارد عرصه فعالیت شد.
مولاوردی گفت: مطالعات عمیق و بررسیهای گسترده در خصوص پدیده طلاق و ارائه راهکارهای صحیح برای کنترل و پیشگیری از آن از اهمیت ویژه برخور دار است.
وی خاطرنشان کرد: سیاستهای کلی در اسناد بالادستی همچون قانون اساسی و سند چشم انداز ما را ملزم میکند تا استراتژیهایی را انتخاب کنیم که مورد اجماع هر دو قوه مجریه و قضائیه باشد.
این مسئول اظهار داشت: بدون شک از مهمترین عوامل انحلال خانوادههای ایرانی بویژه زوجهای جوان را باید آشنا نبودن آنان با مهارتهای رفتاری و ارتباطی ذکر کرد.
مولاوردی تاکید کرد: برای کنترل و پیشگیری از برخی آسیبها زوجهای جوان نباید بدون داشتن مهارتهای تصمیم گیری، مسئولیت پذیری و ارتباط مؤثر در حل مسئله وارد زندگی مشترک شوند.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به موضوع رشد انواع آسیبهای اجتماعی بخاطر گذار از جامعه سنتی به سمت ساختارهای مدرن اشاره کرد و گفت: روند رشد طلاق در سالهای اخیر و چند وجهی بودن عوامل این پدیده لزوم وجود یک نظام هماهنگ در خصوص آموزش خانوادهها را نشان میدهد.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به نقش عوامل اقتصادی به عنوان اصلی ترین دلیل افزایش طلاق در این سالها در کشور اشاره کرد و افزود: تدوین و فعالیت نظام جامع آموزش خانواده در کشور یکی از راهکارهای مقابله با رشد روز افزون پدیده طلاق و پیشگیری از وقوع آن است.
وی امضای تفاهمنامهای دو معاونت امور زنان و خانواده و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دو قوه مجریه و قضائیه اشاره و اظهار امیدواری کرد بتوان فصل جدیدی را با بهره گیری از ظرفیتهای دو قوه ایجاد نمود.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و بانوان در سفر یک روزه به یزد در جمع اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرم این استان سخنرانی کرد.