رحمانی با اشاره به گنگ بودن اخبار فوت 3 نفر در استادیوم گفت:«رئیس فدراسیون فرانسه این خبر را تائید کرده اما به نظر نمی رسد مرگ آنها به دلیل بمب گذاری باشد ، شاید به دلیل فشار جمعیت ، زیر دست و پا مانده اند یا دچار حملات قلبی شده باشند . هنوز این خبر جزئیات دقیقی ندارد که بتوان پی برد آیا تروریست ها عملیاتی درون ورزشگاه هم داشته اند یا نه؟»
او که به همراه گروهی از نمایندگان فوتبال آسیا ، تقریبا یک ماه قبل نشست های امنیتی با دپارتمان امنیتی فوتبال آلمان داشته اند ، درباره هشدارهای آلمان ها قبل از بازی و حتی تغییر محل اقامت شان در پاریس از ترس تهدیدهای امنیتی هم گفت:«از یک ماه قبل آنها نگران این بازی بودند. همان زمان که ما آلمان بودیم ، گروه ویژه امنیتی آلمان داشت برای برنامه ریزی امنیتی این بازی عازم پاریس می شد. آنها حتی برای تعداد اسکورت ها ، مسیر حرکت اتوبوس تیم شان و هتل اقامت شان در پاریس برنامه ریزی داشتند. به هر حال اینکه هتل شان را عوض کرده باشند ، حتما به دلیل پیش بینی هایی بوده که کرده اند. ولی قبل از بازی معمولا جلسات ویژه ای برگزار می شود و این تهدیدها را این قدر جدی ندانستند مسئولان فوتبال دو کشور که تصمیم به برگزاری بازی گرفته اند.»
شاید فرانسوی ها به امنیت پاریس در این شب ، این قدر مطمئن بودند که حتی فرانسوا اولاند از درون ورزشگاه این مسابقه را نگاه می کرد و در حین بازی از ورزشگاه خارج شد. با اتفاقات رخ داده در پاریس اما آتیه فوتبال دنیا تحت تاثیر قرار می گیرد؟ رحمانی می گوید:«بدون شک این اتفاق باعث تجدید نظر در پنل های امنیتی برگزاری مسابقات فوتبال می شود. یادمان نرود که فرانسه و شهر پاریس میزبان آتی مسابقات یورو 2016 هستند . بدون شک مسئولان ارشد یوفا در اولین فرصت برای بررسی اتفاقات پاریس تشکیل جلسه می دهند . این بمب گذاری ها ، درحالی که از قبل هم درباره امنیت پاریس تردیدهایی وجود داشت ، این بازی ها را تحت تاثیر قرار می دهد. بازی های لاشامپیونه هم در کوتاه مدت دچار تغییراتی می شوند. ممکن است بازی های پاریس به تعویق بیفتند و حتی بازی های لیگ قهرمانان اروپا ممکن است با تغییراتی در برنامه های شان روبرو شوند. این مهمترین اثرات بمب گذاری جمعه شب در پاریس است.»