کد خبر 497156
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۶

برای بسیاری از کشاورزان خراسانی و خیلی‌های دیگر، همین دو سه برگِ نازک می‌شود تمام زندگی‌. زعفران یا همان طلای سرخ، گیاه تقریبا کم‌دردسری است، تنها دوبار در سال قبل از محصول‌دهی(اوایل آبان ماه) و پایان محصول‌دهی(اوایل آذر ماه) آب نیاز دارد و تا بهار، آب باران و برف برای آن کافی است. کاربرد‌ها و خاصیت‌های زیادی دارد و خیلی‌ها از آن روزگار می‌گذرانند. کاشت و برداشتش برای خیلی‌ها آب و نان می‌شود، حمل و نقل آن گران نیست و ارزآوری خوبی هم دارد. سالانه حدود 230 تن زعفران در جهان تولید می‌شود که سهم خراسانی‌ها از آن بیش از 170 تن یعنی چیزی حدود 75 درصد. این گزارش تصویری به برداشت زعفران توسط تعدادی از کشاورزان سرایانی در خراسان جنوبی اختصاص دارد.

{$sepehr_album_33333}