ح- ف- ه ادامه داد: موضوع را به بابک زنجانی گفتم و ساعت 10 شب همان روز در دفتر هواپیمایی جمهوری اسلامی جلسهای برگزار شد و مسئولان هواپیمایی اعلام کردند که کشورهای اروپایی خدمات نمیدهند و ما توانستهایم برای سوختگیری در سایر کشورها فرودگاههایی را شناسایی کنیم اما با مشکل نقل و انتقال پول مواجه هستیم.
وی ادامه داد: در آن جلسه عنوان شد از طریق خلبانها و در داخل چمدان پول برای سوختگیری و دادن به فرودگاهها برده میشود اما قبول نمیکنند و میگویند باید به حسابشان واریز شود و در غیر این صورت خدمات نمیدهند.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی ادامه داد: مسئولان هواپیمایی اعلام کردند که در خارج از کشور پول دارند اما مشکل انتقال وجود دارد. زنجانی در آن جلسه برای پرداخت وجوه اعلام آمادگی کرد و فردای آن روز تقریبا همه آنهایی که در جلسه حضور داشتند به دفتر زنجانی آمدند.
ح-ف- ه ادامه داد: زنجانی از دفتر تهران و در کمتر از یک ساعت وجوه را به حسابها واریز کرد و موجب خوشحالی و تعجب مسئولان هواپیمایی جمهوری اسلامی شد و آنها بارها اظهار کردند بانک مرکزی و بانکهای داخلی توانایی چنین کاری را ندارند.
وی افزود: اگر این معرفیها جرم است پس همه دستاندرکاران مجرم هستند در حالی که این کار منافعی برای من نداشت و حتی چون مسئولان هواپیمایی جمهوری اسلامی مطالبات خود را سر وقت به زنجانی نداده بودند پس از مدتی زنجانی به من زنگ زد و گفت نتیجه خدمات به دوستان شما این است؟ و بابت این مسئله مرا سرزنش میکرد.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی افزود: معرفی زنجانی به وزارت اطلاعات منفعتی برای این وزارتخانه نداشت جز اینکه بخشی از مشکلات نظام را حل کند.
وی در ادامه به موضوع معرفی زنجانی به سازمان حج و زیارت اشاره کرد و گفت: در شورای عالی امنیت ملی مشکلات سازمان حج و زیارت برای انتقال ارز به عربستان مطرح شد، به من گفتند فکر میکنی زنجانی بتواند کمک کند یا خیر، که پاسخ دادم شاید بتواند کمکی انجام دهد و در نهایت زنجانی را به سازمان حج و زیارت معرفی کردم.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی ادامه داد: از طریق شورای عالی امنیت ملی زنجانی را به سازمان حج و زیارت معرفی کردم و متوجه شدیم این سازمان برای انتقال ارز به عربستان به منظور پرداخت هزینه حجاج با مشکلات بسیاری مواجه هست. به طوری که حتی در ساکهای هر زائر 2 هزار دلار میگذاشتند و بعد از ورود به عربستان دریافت میکردند یا اینکه به یکسری چترباز دلارها را میدادند تا از راههای مختلف به عربستان ببرند. حتی توسط سفارت و همراه بارها ارزها را به عربستان میبردند.
ح-ف- ه ادامه داد: جلسهای با مدیران ارشد سازمان حج و زیارت برگزار شد که در آن جلسه زنجانی اعلام کرد پولها را نمیتواند به حساب سازمان حج و یا بعثه واریز کند اما میتواند واریزها را به حساب مشتریان سازمان حج انجام دهد.
وی اضافه کرد: در آن جلسه زنجانی نرخ خدمات را 7 در هزار بیان کرد که موجب تعجب مسئولان سازمان حج و زیارت شد و آنها گفتند کمتر از 4 یا 5 درصد کارمزد نتوانستند پیدا کنند. مسئولان حج و زیارت اعلام کردند چون ممکن است ذیحسابی ایراد بگیرد ما به شما یک درصد میدهیم.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی ادامه داد: موعد تمتع فرا رسید و هواپیمایی عربستان تقاضا کرد پول خود را به دلار و در یک بانک آمریکایی دریافت کند. مبلغی که باید واریز میشد 200 یا 300 میلیون دلار و طی 4 قسط بود. اشاره شد که عربستان برای آزار ایران چنین کاری کرده است زیرا تا پیش از این پرداختها به صورت یورو و در کشورهای دیگر انجام میشد اما آنها میخواهند از کانالهای سازمان حج مطلع شوند.
وی افزود: در آن سال به همراه همسرم که پیشتر در سال 83 ثبتنام کرده بودیم عازم حج بودیم و این عزیمت نیز امتیازی نبود که از طرف سازمان حج و زیارت داده شده باشد. مسئولان حج از من خواستند دیرتر بروم تا کارها حل شود. همسرم به اتفاق اقوام عازم سرزمین وحی شدند و زنجانی طی 20 روز اقدامات را انجام داد.
ح-ف- ه گفت: وقتی به عربستان رفتم 10 میلیون دلار برای پرداخت به یکی از شرکتها باقی مانده بود و چادرهای ایران را تحویل نمیدادند. به زنجانی زنگ زدم که او پاسخ داد 6 بار اقدام کرده اما مرتب ریجکت میشود. زنجانی به من گفت راهی برای پرداخت پیدا کرده به شرطی اینکه به محض دریافت سوئیفتها، اعلام نشود تا رد پرداخت را پاک کند.
متهم ردیف سوم پرونده نفتی ادامه داد: در عملیات اجرایی این مسائل من دخالت نداشتم و منافعی از این مسائل به من تعلق نگرفت. آیا این اقدام اخلال در نظام اقتصادی کشور است.