مهمترین محورهای که امروز روزنامههای زنجیرهای اصلاحات به آن پرداختند، عبارتاند از:
1. شورای نگهبان نتایج افرادی که دارای صلاحیت حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی اعلام کرد؛ روزنامههای اصلاحطلب در اولین واکنشها از دریافت «گزارشات بیاساس به شورای نگهبان» و «تکذیب تأیید صلاحیت اصلاحطلبان» روایت کردند.
2. در حالی که صالحی امیری از نگاه ویترینی به زنان در کشور انتقاد کرد؛ مولاوردی معاون رییسجمهور در امور زنان درمان معضل را زمانی دانست که زنان در انتخابات به زنان رأی بدهند.
3. روزنامهها و هفته نامه های اصلاحات سفرهای رییس جمهور و وزیرخارجه به کشورهای اروپایی بهار سیاست خارجی در پسابرجام تعبیر کردند.
4. سرانجام دولت به فکر بودجه افتاد؛ روزنامه ابتکار از ارائه لایحه بودجه در ماه اسفند یا فروردین 95! خبر داد.
5
6. روزنامه همدلی ائتلاف آنچه اصولگرایان معتدل با اصلاحات میخواند را «هضم نمادهای گروههای چپ مارکسیستی در لیبرالیسم» دانست.
7
8. انتقاد به سخنان هاشمی رفسنجانی علیه حقالناس و شورای نگهبان از سوی اصلاح طلبان یا اصولگرا از سوی روزنامه خانوادگی آرمان امروز تعبیر به «تخریب» و «خودزنی تاریخی» شد.
9. نگرانی نیروهای سیاسی اصلاحات برای توجیه رویکرد حضورحداکثری در صندوق های رأی برای افکارعمومی با وجود سابقه تحریمهای گستره در انتخابات گذشته
· اتاق تخریب اصولگرایان فعالیت خود را آغاز کرد/ دروغ تعهد و سهمخواهی
اتاق تخریب لیست وحدت اصولگرایان آغاز به کار کرد؛ جریان اصلاحات که همه توان خود را برای واگرایی در جریان اصولگرایی قرار داده بود پس برگزاری جلسات متعدد اصولگرایان و انتشار غیر رسمی لیست بار دیگر بنای تحلیل سیاسی خود را بر «تخریب» نهادند؛ مرتضی مبلغ که در گفتوگو با «وقایع اتفاقیه» مدعی شد که «اصولگرایان زمینگیر شدهاند» نگرانی خود را ابتدا با دروغ تعهد از اعضای لیست اصولگرایان برای رأی به ریاست حدادعادل آغاز کردند که به سرعت از سوی فعالان اصولگرایی رد شد و مرحله بعدی تخریب را با گزاره های مانند «پیروزی پایداری بر سنتیها» و «دور زدن و عدم وجود سهم برای حامیان محسن رضایی و قالیباف در لیست مشترک» آغاز کردند؛ روزنامه آرمان امروز در همین راستا نوشت: «شاید کمتر اصولگرایی باور داشت که در نهایت فرمان انتخابات جریانشان به دست اعضای جبهه پایداری خواهد افتاد و ملاحظاتی که امروز اصولگرایان را مجبور به سکوت کرده است. از همان ابتدا مشخص بود جمع شدن برخی دولتمردان احمدینژاد به دور یکدیگر اقدام بیمعنایی نیست و از همان موقع بسیار هشدار داده شد که این جریان درصدد کمرنگ کردن جایگاه اصولگرایان سنتی است اما چندان به این پیشبینیها توجه نشد تا اینکه وقتی 46 درصد لیست انتخاباتی اصولگرایان را اعضای جبهه پایداری تشکیل دادند تازه اصولگرایان به خود آمدند و متوجه شدند کلید اردوگاه اصولگرایی را دو دستی تقدیم جبهه پایداری کردهاند.»