کد خبر 533426
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳

رستوران چینجویا (فروشنده‌ی گوشت‌های کمیاب) در منطقه‌ی نوگیِ یوکوهاما قرار دارد و یقیناً برای کسانی که قلب ضعیفی دارند مکان مناسبی به‌حساب نمی‌آید. سرآشپز فوکوکا در این 6 سالی که رستوران را اداره کرده است افتخار می‌کند نایاب‌ترین و عجیب‌ترین گوشت‌هایی را به مشتریان ارائه داده که از طریق ارتباطات بین‌المللی به دست آورده است. برای مثال غذای ویژه‌ی کریسمس امسال این رستوران «استیک گوزن شمالی» بود و قبل از آن نیز خوراک گوشت چرخ‌کرده‌ی گورکن به همراه «کاری خشک» ارائه می‌کردند.

{$sepehr_album_36423}