وی افزود: ما اعتقاد داریم باید در همایش مهدویت رویکرد جدیدی را ایجاد کرده تا هدف و آرمانهای نسل جدید از بُعد فردی خارج شده و اهداف آنها با رویکرد مهدویت طراحی شود.
فیض عنوان کرد: در جلسهای که با تیم علمی همایش داشتیم موضوعات بازنویسی شده و سعی کردیم محورهای تخصصی را که برای طلاب مناسب است، از بخش دانشجویی حذف کنیم و موضوعات اندکی همچون بخش دلنوشته، داستان و شعر و بخشهای هنری برای جذب بهتر و بیشتر دانشجویان به همایش اضافه شد.
وی در رابطه با محورهای اصلی همایش افزود: محور اصلی همایش پیشگوییهای آخرالزمان در اسلام است که به بررسی سند و محتوایی در مورد اشخاص، گروهها، شعرها و حوادث همچون سفیانی، خسف بیداء ، یمانی، صیحه آسمانی و قتل نفس زکیه خواهد پرداخت.
دبیر کمیته علمی همایش دکترین مهدویت خاطر نشان کرد: پیشگوییهای آخرالزمان در یهودیت و مسیحیت و و بررسی معیارهایی همچون نقش تطبیق در ظهور متمهدیان در ادیان ابراهیمی، نقش یهودیان و اوانجلیستها در تطبیق پیشگوییهای آخرالزمان بر حوادث دوران جدید و بررسی تطبیق پیشگوییهای آخرالزمان از دیدگاه اسلام، مسیحیت و یهودیت بر خاورمیانه، خلیج فارس و اروپا از دیگر محورهای این همایش خواهد بود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: مهلت ارسال آثار به دوازدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت حداکثر تا تاریخ 31 فروردین 1395خواهد بود و این همایش در 31 اردیبهشت و اول خرداد 95 مصادف با 12 و 13 شعبان المعظم برگزار خواهد شد.