به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، مهران زرینزاده با اشاره به شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران بیان کرد:سال 58 پس از پیروزی شکوهمندانه انقلاب تحول و دگرگونی خاصی در تمام ادارات، سازمانها و بنیادها بهوجود آمد که این شبهه را بهوجود آورد تکلیف ارتش شاهنشاهی چه خواهد شد.
وی ادامه داد: 28 فروردین 58 امام خمینی (ره) با عشق و علاقهای که به بدنه ارتش داشتند با اطمینان از اینکه بدنه ارتش در شکلگیری انقلاب و نهضت اسلامی با مردم انقلابی کشور همراه بوده و تعامل همه جانبه صورت داشته است، فرمان دادند که ارتش باید بماند و روز 29 فروردین را روز ارتش جمهوری اسلامی ایران نامگذاری کردند.700 شهید از شهدای ارتش از قم هستند و همچنین بالاترین آمار شهدای سرباز نیز مربوط به ارتش است.
فرمانده آمادگاه شهید فراشاهی(منظریه) قم تاکید کرد:عطر افشانی گلزار شهدای علی بنجعفر (ع) توسط پدافند هوایی حضرت معصومه (س)، عطر افشانی گلزار شهدای امامزاده ابراهیم (ع) توسط آمادگاه شهید فراشاهی، عطر افشانی مزار شهدای سوم خرداد و شیخان توسط پرسنل نیروی هوایی از جمله برنامههای بزرگداشت روز ارتش است.
زرینزاده در بخش پایانی سخنان خویش به تبیین دلایل نامگذاری نام شهید فراشاهی بر این آمادگاه اشاره و خاطرنشان کرد: نخستین فرمانده ارتش که در عملیات مقابل با اشرار کردستان به شهادت رسید شهید فراشاهی بود و پس از اقامه نماز بر پیکر مطهرش به فرمان امام خمینی (ره) در گلزار شهدای شیخان به خاک سپرده شد.
کد خبر 558679
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۸
فرمانده آمادگاه شهید فراشاهی(منظریه) قم گفت: ارتش جمهوری اسلامی 50 هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است که از این شمار 700 نفر آنان مربوط به قم است.
منبع: ایسنا