این رزمنده دوران جنگ تحمیلی اظهار داشت: منافقین با قصد براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و با حمایت همه جانبه عراق و استکبار جهانی در تاریخ 3 مرداد ماه سال 67 حدود ساعت 15:30 از مرز خسروی وارد خاک کشور شدند که دولت عراق از طریق زمینی و هوایی آنها را پشتیبانی کرد. برنامههای آنها این بود که در عرض 33 ساعت، تهران را تصرف کرده و به اصطلاح خود، نظام را ساقط کنند، اما از آنجایی که خداوند، دشمنان مسلمین را از ابلهان خلق کرده است، آنها با حماقت کامل بدون رعایت اصول نظامی در یک ستون پیش رفتند.
حسنی افزود: زمانی که منافقین وارد خاک کشور شدند، رزمندگان اسلام و کسانی که در همین منطقه«چهار زبر»حضور داشتند، متوجه حرکت آنها شدند. تیپ 12 قائم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، لشکر 32 انصار سپاه و تیپ 29 نبی اکرم(ص) سپاه همگی در این مکان بودند و عقبه نیز داشتند که بلافاصله اقدام کرده و موضع گرفتند. یک گردان از یگانهایی مثل لشکر 9 بدر سپاه پاسداران نیز در مسیر با منافقین، درگیر و یک گردان از لشکر 6 ویژه سپاه پاسداران، در منطقه دشت حسن آباد با منافقین درگیر شدند.
وی با بیان این که منافقین نتوانستند از منطقه «چهارزبر» از مواضع رزمندگان عبور کنند، خاطرنشان کرد: منافقین هر چه تلاش کردند، نتوانستند از مقابل رزمندگان اسلام عبور کنند. در آن زمان، فرماندهان سپاه که از 31 تیرماه، در منطقه جنوب مشغول اجرای عملیات و دفع تجاوزات دشمن بودند، فراخوانده شدند و به این منطقه آمدند. عملیات «مرصاد» در تاریخ 4 مردادماه طرح ریزی شد که یکی از بینظیرترین و دقیقترین عملیاتهایی است که در حین تثبیت و پیشروی دشمن، طرح ریزی شد و در 5 مردادماه با رمز مقدس «یا علی بن ابی طالب(ع)» از سه محور کرمانشاه به اسلام آباد، اهواز به اسلام آباد و ایلام به اسلام آباد، علیه منافقین اجرا شد.
این راوی دفاع مقدس، با اشاره به این که عقبه منافقین در منطقه «کرند» بسته شد و در محاصره کامل قرار گرفتند، تصریح کرد: هوانیروز ارتش نیز از طریق هوا، دشمن را مورد هجمه قرار داد و به لطف الهی و پایمردی رزمندگان و حضور به موقع فرماندهان، 2 هزار نفر از 5 هزار منافقی که تجاوز کرده بودند، در منطقه عملیاتی اسلام آباد و دشت حسن آباد کشته شدند و بیش از 6 هزار و صدنفر از آنها مجروح شدند. همچنین حدود 600 نفر از منافقین، دچار معلولیت های دائمی شدند و بیش از 531 نفر از منافقین هم به اسارت در آمدند که برخی از رهبران آنها از جمله «سعید شاهسوندی» جزء آنها بود که پس از مجروحیت، به اسارت ما در آمد.
حسنی درباره یادمان شهدای مرصاد گفت: این یادمان در سال 71 به پاس رشادت و پایمردی رزمندگان و شهدای عملیات مرصاد بنا نهاده شده و در سال 88 به بهره برداری رسیده است که مورد استفاده عاشقان ولایتت و رهروان شهدا میرسد و 5 شهید گمنام، از عملیاتهای مختلف دوران جنگ تحمیلی در اینجا آرمیدهاند.